pendik escort bayan
ak

Hastanelerde Sivil Savunma Tatbikatı

15.06.2017 - 10:58, Güncelleme: 15.06.2017 - 10:58
 

Hastanelerde Sivil Savunma Tatbikatı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı ile Yunus Emre Devlet hastanelerinde geniş kapsamlı sivil savunma tatbikatları yapıldı.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı ile Yunus Emre Devlet hastanelerinde geniş kapsamlı sivil savunma tatbikatları yapıldı.Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesindeki sivil savunma tatbikatında, hastanede çıkan yangın sonrası yapılması gerekenler uygulandı. Yangın alarmının ardından hastane tahliye edildi ve tahliye sonrası hastane "mavi kod" ekibi tarafından acil duruma göre sıralandırma yapıldı. Bu arada yangına müdahaleye destek için İl Sağlık Müdürlüğünden Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından destek istendi. UMKE ekipleri tarafından vakalara olay yerinde ilk tıbbi müdahale yapıldı, sedyeyle ambulansa transferleri yapıldı. İtfaiye ekibinin üst katlardan tahliye işlemi başarıyla tamamlandı. Hastane çalışanlarına uygulamalı verilen yangın tüpü kullanım eğitimiyle tatbikat sonlandırıldı. Yunus Emre Devlet Hastanesinde ise kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) olaylardan etkilenenlere müdahale uygulaması yapıldı. Eskişehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Tunga Barçın, yaptığı açıklamada, tatbikatların başarıyla tamamlandığını belirterek, "Bundan sonraki süreçte de bağlı hastanelerimizi afetlere karşı sürekli hazırlıklı tutabilmek için gerek teorik ve uygulamalı, gerekse tatbikat uygulamalarımız devam ettirilecektir." dedi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı ile Yunus Emre Devlet hastanelerinde geniş kapsamlı sivil savunma tatbikatları yapıldı.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı ile Yunus Emre Devlet hastanelerinde geniş kapsamlı sivil savunma tatbikatları yapıldı.

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesindeki sivil savunma tatbikatında, hastanede çıkan yangın sonrası yapılması gerekenler uygulandı.

Yangın alarmının ardından hastane tahliye edildi ve tahliye sonrası hastane "mavi kod" ekibi tarafından acil duruma göre sıralandırma yapıldı.

Bu arada yangına müdahaleye destek için İl Sağlık Müdürlüğünden Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından destek istendi. UMKE ekipleri tarafından vakalara olay yerinde ilk tıbbi müdahale yapıldı, sedyeyle ambulansa transferleri yapıldı. İtfaiye ekibinin üst katlardan tahliye işlemi başarıyla tamamlandı. Hastane çalışanlarına uygulamalı verilen yangın tüpü kullanım eğitimiyle tatbikat sonlandırıldı.

Yunus Emre Devlet Hastanesinde ise kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) olaylardan etkilenenlere müdahale uygulaması yapıldı.

Eskişehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Tunga Barçın, yaptığı açıklamada, tatbikatların başarıyla tamamlandığını belirterek, "Bundan sonraki süreçte de bağlı hastanelerimizi afetlere karşı sürekli hazırlıklı tutabilmek için gerek teorik ve uygulamalı, gerekse tatbikat uygulamalarımız devam ettirilecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.