pendik escort bayan
ak

Hastane Personelinden Örnek Davranış

22.02.2019 - 11:43, Güncelleme: 22.02.2019 - 11:43
 

Hastane Personelinden Örnek Davranış

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli, yardıma muhtaç çocuklar için kıyafet ve oyuncak toplayarak...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli, yardıma muhtaç çocuklar için kıyafet ve oyuncak toplayarak Hayat Ağacı Derneği'ne verdi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, personellerden Hülya Güney, Meltem Titiz, Selda Karabulut ve Kübra Yıldırım, yardıma muhtaç çocuklar için oyuncak, kıyafet ve bez gibi birçok malzeme topladı. Toplanan malzemeler Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan ve personelle birlikte Hayat Ağacı Derneği sorumlularına teslim edildi.Doğan, hastane personeline bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, "Kendi aralarında topladıkları kıyafet, bebek bezi ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere belediyemiz bünyesindeki Hayat Ağacı Derneği’ne verdiler. Bunlar inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşır." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli, yardıma muhtaç çocuklar için kıyafet ve oyuncak toplayarak...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli, yardıma muhtaç çocuklar için kıyafet ve oyuncak toplayarak Hayat Ağacı Derneği'ne verdi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, personellerden Hülya Güney, Meltem Titiz, Selda Karabulut ve Kübra Yıldırım, yardıma muhtaç çocuklar için oyuncak, kıyafet ve bez gibi birçok malzeme topladı.

Toplanan malzemeler Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan ve personelle birlikte Hayat Ağacı Derneği sorumlularına teslim edildi.

Doğan, hastane personeline bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, "Kendi aralarında topladıkları kıyafet, bebek bezi ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere belediyemiz bünyesindeki Hayat Ağacı Derneği’ne verdiler. Bunlar inşallah ihtiyaç sahiplerine ulaşır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.