pendik escort bayan
ak

Hastane önünde şüpheli valiz paniği

14.12.2018 - 09:43, Güncelleme: 14.12.2018 - 09:43
 

Hastane önünde şüpheli valiz paniği

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimlik kapı girişine bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimlik kapı girişine bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından uzaktan kumandalı fünye ile patlatılan valiz boş çıktı.Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimlik kapı girişine bırakılan eski bir valizi görenler bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Başhekimlik girişi araçların ve vatandaşların girişine kapatıldı. Polis ekipleri vatandaşları olay yerinden uzaklaştırırken, bomba imha uzmanı çağrıldı. Olay yerine gelip özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı şüpheli valizi uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Hastane önünde paniğe neden olan çanta boş çıktı.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimlik kapı girişine bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimlik kapı girişine bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından uzaktan kumandalı fünye ile patlatılan valiz boş çıktı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimlik kapı girişine bırakılan eski bir valizi görenler bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Başhekimlik girişi araçların ve vatandaşların girişine kapatıldı. Polis ekipleri vatandaşları olay yerinden uzaklaştırırken, bomba imha uzmanı çağrıldı. Olay yerine gelip özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı şüpheli valizi uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Hastane önünde paniğe neden olan çanta boş çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.