pendik escort bayan
ak

Hastaların Yardımına Jandarma Yetişti

18.01.2019 - 09:28, Güncelleme: 18.01.2019 - 09:28
 

Hastaların Yardımına Jandarma Yetişti

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahalledeki 2 hasta, jandarma ekiplerinin yardımıyla hastaneye ulaştırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Tomarza ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahallede rahatsızlanan 2 vatandaşın yardımına jandarma yetişti. Tomarza ilçesi Arslantaş Mahallesi'nde ikamet eden 68 yaşındaki Fadime Hayta ile 67 yaşındaki İhsan Bağırgam, hipertansiyon ve kalp sıkışması şikayetiyle hastaneye gitmek istedi.Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı mahalledeki hastaların yakınları durumu yetkililere bildirdi.Kötü hava koşullarından sağlık ekiplerinin bölgeye ulaşamaması ve helikopter kalkışı sağlanamaması üzerine jandarma ile Karayolları ekipleri harekete geçti.Yaklaşık 24 saat süren çalışma sonucu bölgeye ulaşan jandarma, Hayta ve Bağırgam'ı evlerinden alarak yolda bekleyen 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti.Tomarza Devlet Hastanesine götürülen vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kayseri'nin Tomarza ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahalledeki 2 hasta, jandarma ekiplerinin yardımıyla hastaneye ulaştırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Tomarza ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahallede rahatsızlanan 2 vatandaşın yardımına jandarma yetişti.

Tomarza ilçesi Arslantaş Mahallesi'nde ikamet eden 68 yaşındaki Fadime Hayta ile 67 yaşındaki İhsan Bağırgam, hipertansiyon ve kalp sıkışması şikayetiyle hastaneye gitmek istedi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı mahalledeki hastaların yakınları durumu yetkililere bildirdi.

Kötü hava koşullarından sağlık ekiplerinin bölgeye ulaşamaması ve helikopter kalkışı sağlanamaması üzerine jandarma ile Karayolları ekipleri harekete geçti.

Yaklaşık 24 saat süren çalışma sonucu bölgeye ulaşan jandarma, Hayta ve Bağırgam'ı evlerinden alarak yolda bekleyen 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti.

Tomarza Devlet Hastanesine götürülen vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.