pendik escort bayan
ak

Hasta ziyareti için geldi, kalp krizi geçirdi

12.12.2014 - 20:07, Güncelleme: 12.12.2014 - 20:07
 

Hasta ziyareti için geldi, kalp krizi geçirdi

Kangal’da hasta ziyaretine gittiği evde kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti.

Kangal’da hasta ziyaretine gittiği evde kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti.    Kangal'ın Deliktaş köyünde yaşayan Kadir Özdemir, hasta olan abisi Feridun Özdemir’i ziyarete gitti. Yemek sonrası abisiyle otururken bir anda yere yığılan Özdemir’e yakınları müdahale etti. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Kangal Devlet Hastanesi’ine sevk edilen Kadir Özdemir'in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Doktorların tüm çabalarına rağmen Özdemir kurtarılamadı.   Ailesi tarafından teslim alınan Kadir Özdemir’in cenazesi, Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Deliktaş köyü mezarlığında defnedildi.  Bir çocuk babası Kadir Özdemir’in 3 ay önce İstanbul’dan köyüne dönüş yaptığı, bir ay önce de trafik kazasında yaralandığı öğrenildi. - KANGAL
Kangal’da hasta ziyaretine gittiği evde kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti.

Kangal’da hasta ziyaretine gittiği evde kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti.

 

 Kangal'ın Deliktaş köyünde yaşayan Kadir Özdemir, hasta olan abisi Feridun Özdemir’i ziyarete gitti. Yemek sonrası abisiyle otururken bir anda yere yığılan Özdemir’e yakınları müdahale etti. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Kangal Devlet Hastanesi’ine sevk edilen Kadir Özdemir'in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Doktorların tüm çabalarına rağmen Özdemir kurtarılamadı.

 

Ailesi tarafından teslim alınan Kadir Özdemir’in cenazesi, Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Deliktaş köyü mezarlığında defnedildi.

 Bir çocuk babası Kadir Özdemir’in 3 ay önce İstanbul’dan köyüne dönüş yaptığı, bir ay önce de trafik kazasında yaralandığı öğrenildi. - KANGAL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.