pendik escort bayan
ak

Hasta Nakil Ambulansı İle Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

15.03.2018 - 00:33, Güncelleme: 15.03.2018 - 00:33
 

Hasta Nakil Ambulansı İle Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Çankırı'da meydana gelen kazada yaralanan otomobildeki 2'si çocuk 5 kişi hastanede tedavi altına alındı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da hasta nakil ambulansı ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.Ankara'daki bir hastaneye hasta sevki için Çankırı'dan yola çıkan Hüseyin Erbaş (39) idaresindeki 34 JV 7316 plakalı hasta nakil ambulansı, Ankara yolu Otogar Kavşağı'nda Kemal Özdemir'in (32) kullandığı 18 DN 133 plakalı otomobille çarpıştı.Kazada, otomobil sürücüsü Kemal Özdemir, aynı araçta bulunan Cemile (51) ve Polat Özdemir (6) ile Mehmet (9) ve Firdevs Özge Yamanda (27) yaralandı.Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.Ambulanstaki hasta İbrahim Mehmetoğlu ise olay yerine gelen başka bir ambulansla aynı hastaneye götürüldü.
Çankırı'da meydana gelen kazada yaralanan otomobildeki 2'si çocuk 5 kişi hastanede tedavi altına alındı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da hasta nakil ambulansı ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Ankara'daki bir hastaneye hasta sevki için Çankırı'dan yola çıkan Hüseyin Erbaş (39) idaresindeki 34 JV 7316 plakalı hasta nakil ambulansı, Ankara yolu Otogar Kavşağı'nda Kemal Özdemir'in (32) kullandığı 18 DN 133 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Kemal Özdemir, aynı araçta bulunan Cemile (51) ve Polat Özdemir (6) ile Mehmet (9) ve Firdevs Özge Yamanda (27) yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ambulanstaki hasta İbrahim Mehmetoğlu ise olay yerine gelen başka bir ambulansla aynı hastaneye götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.