pendik escort bayan
ak

Hasbek Köyü Çeşmeleri Yenilendi

28.05.2019 - 12:53, Güncelleme: 28.05.2019 - 12:53
 

Hasbek Köyü Çeşmeleri Yenilendi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesine bağlı Hasbek köyündeki mahalle çeşmeleri yenilendi. Hasbek muhtarı Mesut Duru, AA muhabirine, köylerinde 7 çeşme bulunduğunu,...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesine bağlı Hasbek köyündeki mahalle çeşmeleri yenilendi. Hasbek muhtarı Mesut Duru, AA muhabirine, köylerinde 7 çeşme bulunduğunu, bunların 5'ini yenileyerek modern görünüme kavuşturduklarını söyledi.Köyde su sıkıntısının yaşanmadığını, evlerde içme suyu bulunduğunu anlatan Duru, "Köyümüzde çok eskiden beri kullanılan 7 çeşmemiz vardı. Köyümüzden hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile 5 çeşmeyi yeniledik. Ayrıca hayvanların sulanması için de araziye çeşme yaptık. Köyümüzde hayvancılık önemli bir yere sahip. Bu nedenle köy çeşmeleri özellikle hayvanların sulanması açısından önemli." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesine bağlı Hasbek köyündeki mahalle çeşmeleri yenilendi. Hasbek muhtarı Mesut Duru, AA muhabirine, köylerinde 7 çeşme bulunduğunu,...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesine bağlı Hasbek köyündeki mahalle çeşmeleri yenilendi.

Hasbek muhtarı Mesut Duru, AA muhabirine, köylerinde 7 çeşme bulunduğunu, bunların 5'ini yenileyerek modern görünüme kavuşturduklarını söyledi.

Köyde su sıkıntısının yaşanmadığını, evlerde içme suyu bulunduğunu anlatan Duru, "Köyümüzde çok eskiden beri kullanılan 7 çeşmemiz vardı. Köyümüzden hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile 5 çeşmeyi yeniledik. Ayrıca hayvanların sulanması için de araziye çeşme yaptık. Köyümüzde hayvancılık önemli bir yere sahip. Bu nedenle köy çeşmeleri özellikle hayvanların sulanması açısından önemli." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.