pendik escort bayan
ak

Harçlıklarını Haleplilere Gönderdiler

19.01.2017 - 13:33, Güncelleme: 19.01.2017 - 13:33
 

Harçlıklarını Haleplilere Gönderdiler

KONYA (AA) - Seydişehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Gazi Ortaokulu öğrencileri, Halepliler için kendi harçlıklarını İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH)...

KONYA (AA) - Seydişehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Gazi Ortaokulu öğrencileri, Halepliler için kendi harçlıklarını İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Seydişehir Temsilciliğine teslim etti.Okul Müdürü Celal Bican, öğrencilerin, Haleplilerle ilgili çıkan haberlerden etkilenerek aralarında 920 lira tutarında para topladıklarını, parayı Haleplilere ulaştırmak üzere İHH'ya teslim ettiklerini söyledi. İHH Temsilcisi Harun Camcı ise, duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek, "Harçlığınızdan kıstığınız bu para miktar olarak belki küçük ama anlam olarak çok büyük. Yardımınız, Suriye'den tahliye edilen Halepli Müslüman kardeşlerimize büyük bir bereketle derman olur. Bu duyarlı davranışlarınızdan dolayı sizlerden Allah razı olsun." dedi.
KONYA (AA) - Seydişehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Gazi Ortaokulu öğrencileri, Halepliler için kendi harçlıklarını İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH)...

KONYA (AA) - Seydişehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Gazi Ortaokulu öğrencileri, Halepliler için kendi harçlıklarını İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Seydişehir Temsilciliğine teslim etti.

Okul Müdürü Celal Bican, öğrencilerin, Haleplilerle ilgili çıkan haberlerden etkilenerek aralarında 920 lira tutarında para topladıklarını, parayı Haleplilere ulaştırmak üzere İHH'ya teslim ettiklerini söyledi.

İHH Temsilcisi Harun Camcı ise, duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek, "Harçlığınızdan kıstığınız bu para miktar olarak belki küçük ama anlam olarak çok büyük. Yardımınız, Suriye'den tahliye edilen Halepli Müslüman kardeşlerimize büyük bir bereketle derman olur. Bu duyarlı davranışlarınızdan dolayı sizlerden Allah razı olsun." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.