pendik escort bayan
ak

Hamamarkası Rus Kültür Merkezinde Yas

Siyaset 21.12.2016 - 10:58, Güncelleme: 21.12.2016 - 10:58
 

Hamamarkası Rus Kültür Merkezinde Yas

Altındağ Hamamarkası bölgesinde, 2014'te Rusya Büyükelçisi Karlov'un da katıldığı törenle açılan Rus Kültür Merkezi ve Hamamönü'ndeki St. Petersburg Meydanı'nda bayraklar yarıya indirildi

ANKARA (AA) - Altındağ Hamamarkası bölgesinde, 2014'te Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un da katıldığı törenle açılan Rus Kültür Merkezi ve Hamamönü'ndeki St. Petersburg Meydanı'nda bayraklar yarıya indirildi.Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükelçi Karlov'un uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı Rus Kültür Merkezinin girişinde anı masası açıldı.Karlov'un fotoğrafının bulunduğu masa çiçeklerle donatılırken, masanın her iki yanına Türk ve Rus bayrakları konuldu.Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de başsağlığı mesaj yayımlayarak, büyükelçinin vefatından duyduğu üzüntüyü paylaştı.Tiryaki mesajında şunları kaydetti:"Rusya Büyükelçisi sevgili Andrey Karlov, zaman zaman görüştüğümüz ve yakın ilişkiiçerisinde olduğumuz bir büyükelçiydi. Gerek gerçekleştirdiği ziyaretlerde gerekse2014 yılında Hamamarkası'nda yaptığımız Rus Kültür Merkezi ve St. PetersburgMeydanı'nın açılışında kendisini yakından tanıma imkanım olmuştu. Sevgili Karlov'unbir sanat galerisindeki etkinlik sırasında, alçakça ve hunharca katledilmiş olmasınınefretle kınıyorum. Tüm Rus halkına, özellikle de sayın Karlov'un ailesineüzüntülerimi iletiyor, başsağlığı diliyorum."
Altındağ Hamamarkası bölgesinde, 2014'te Rusya Büyükelçisi Karlov'un da katıldığı törenle açılan Rus Kültür Merkezi ve Hamamönü'ndeki St. Petersburg Meydanı'nda bayraklar yarıya indirildi

ANKARA (AA) - Altındağ Hamamarkası bölgesinde, 2014'te Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un da katıldığı törenle açılan Rus Kültür Merkezi ve Hamamönü'ndeki St. Petersburg Meydanı'nda bayraklar yarıya indirildi.

Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükelçi Karlov'un uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı Rus Kültür Merkezinin girişinde anı masası açıldı.

Karlov'un fotoğrafının bulunduğu masa çiçeklerle donatılırken, masanın her iki yanına Türk ve Rus bayrakları konuldu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de başsağlığı mesaj yayımlayarak, büyükelçinin vefatından duyduğu üzüntüyü paylaştı.

Tiryaki mesajında şunları kaydetti:

"Rusya Büyükelçisi sevgili Andrey Karlov, zaman zaman görüştüğümüz ve yakın ilişkiiçerisinde olduğumuz bir büyükelçiydi. Gerek gerçekleştirdiği ziyaretlerde gerekse2014 yılında Hamamarkası'nda yaptığımız Rus Kültür Merkezi ve St. PetersburgMeydanı'nın açılışında kendisini yakından tanıma imkanım olmuştu. Sevgili Karlov'unbir sanat galerisindeki etkinlik sırasında, alçakça ve hunharca katledilmiş olmasınınefretle kınıyorum. Tüm Rus halkına, özellikle de sayın Karlov'un ailesineüzüntülerimi iletiyor, başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.