pendik escort bayan
ak

Hamallık Yapan Kişi Evinde Ölü Bulundu

03.01.2017 - 10:06, Güncelleme: 03.01.2017 - 10:06
 

Hamallık Yapan Kişi Evinde Ölü Bulundu

Sivas'ın Divriği ilçesinde hamallık yapan 73 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu.

AA - Sivas'ın Divriği ilçesinde hamallık yapan 73 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu.Mercantepe Mahallesi'nde yalnız yaşayan ve hamallık yaparak geçimini sağlayan Mehmet Taşyürek'ten iki gündür haber alamayan komşuları, kapısı sürekli açık olan yaşlı adamın evine girdi.Oturma odasında yaşlı adamı yerde su birikintisi içerisinde hareketsiz halde bulan komşuları, durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.Yapılan muayenede Taşyürek'in öldüğü tespit edildi.Cenaze, otopsi için Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Bu arada Taşyürek'in cesedinin bulunduğu odada tesisat borusunun patlaması sonucu su birikintisi oluştuğu ve yaşlı adamın donarak öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. -  DİVRİĞİ
Sivas'ın Divriği ilçesinde hamallık yapan 73 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu.

AA - Sivas'ın Divriği ilçesinde hamallık yapan 73 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu.

Mercantepe Mahallesi'nde yalnız yaşayan ve hamallık yaparak geçimini sağlayan Mehmet Taşyürek'ten iki gündür haber alamayan komşuları, kapısı sürekli açık olan yaşlı adamın evine girdi.

Oturma odasında yaşlı adamı yerde su birikintisi içerisinde hareketsiz halde bulan komşuları, durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Yapılan muayenede Taşyürek'in öldüğü tespit edildi.

Cenaze, otopsi için Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada Taşyürek'in cesedinin bulunduğu odada tesisat borusunun patlaması sonucu su birikintisi oluştuğu ve yaşlı adamın donarak öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. -  DİVRİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.