pendik escort bayan
ak

Halkbank'tan Basında Çıkan Haberlere İlişkin Açıklama

27.03.2017 - 18:58, Güncelleme: 27.03.2017 - 18:58
 

Halkbank'tan Basında Çıkan Haberlere İlişkin Açıklama

Halkbank:- "Bazı haber sitelerinde yayımlanan "Kamu bankaları" başlıklı yazıda yer alan açıklamalar gerçeği yansıtmıyor"- "Bankamızın başta aktif, kredi, mevduat ve karlılık olmak üzere 2016 yılı finansal gelişimi sektör ortalamasının üzerinde olup Bankam

İSTANBUL (AA) - Halkbank, bazı haber sitelerinde yayımlanan Olağan Genel Kurul ilanı ile ilgili "Kamu bankaları" başlıklı yazıda yer alan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.Halkbank tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, bugün bazı haber sitelerinde yayımlanan 'Kamu bankalar' başlıklı yazıda yer alan açıklamaların gerçeği yansıtmadığı gibi kamuoyunu ve yatırımcıları yanıltıcı nitelikte olduğu belirtildi.Açıklamada şunlar kaydedildi:"Banka tarafından 2016 yılına ait yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 30 Mart 2017 tarihi yerine aynı gündem maddeleriyle 4 Mayıs 2017 tarihinde yapılması kararlaştırılmıştır. Olağan Genel Kurul ilanı, yeni toplantı tarihini ve aynı gündemi ihtiva edecek şekilde 20 Mart 2017 tarihinde KAP'ta ve bankamız internet sitesinde, 22 Mart 2017 tarihinde de Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ve 2 adet ulusal gazetede yayımlanarak yatırımcılar ve kamuoyu bilgilendirilmiştir. xAyrıca, 3 Mart 2017 tarihinden itibaren de 2016 yılına ait yönetim kurulu faaliyet raporu, bağımsız denetim kuruluşu raporu, finansal tablo ve dipnotları ile denetim kurulu raporu yatırımcılar ve kamuoyunun inceleme ve değerlendirmelerine sunulmuştur. 13 Şubat 2017 tarihinde KAP'ta yayımlanan 2016 yılı faaliyet dönemine ait bağımsız denetim raporunun görüş kısmında Bankamız finansal tabloları ve finansal performansının Bankacılık Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu hükümlerine uygun olduğu belirtilmiştir. Bankamızın başta aktif, kredi, mevduat ve karlılık olmak üzere 2016 yılı finansal gelişimi sektör ortalamasının üzerinde olup Bankamız 2016 yılı faaliyet döneminde başarılı performans sergilemiştir."
Halkbank:- "Bazı haber sitelerinde yayımlanan "Kamu bankaları" başlıklı yazıda yer alan açıklamalar gerçeği yansıtmıyor"- "Bankamızın başta aktif, kredi, mevduat ve karlılık olmak üzere 2016 yılı finansal gelişimi sektör ortalamasının üzerinde olup Bankam

İSTANBUL (AA) - Halkbank, bazı haber sitelerinde yayımlanan Olağan Genel Kurul ilanı ile ilgili "Kamu bankaları" başlıklı yazıda yer alan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Halkbank tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, bugün bazı haber sitelerinde yayımlanan 'Kamu bankalar' başlıklı yazıda yer alan açıklamaların gerçeği yansıtmadığı gibi kamuoyunu ve yatırımcıları yanıltıcı nitelikte olduğu belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Banka tarafından 2016 yılına ait yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 30 Mart 2017 tarihi yerine aynı gündem maddeleriyle 4 Mayıs 2017 tarihinde yapılması kararlaştırılmıştır. Olağan Genel Kurul ilanı, yeni toplantı tarihini ve aynı gündemi ihtiva edecek şekilde 20 Mart 2017 tarihinde KAP'ta ve bankamız internet sitesinde, 22 Mart 2017 tarihinde de Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ve 2 adet ulusal gazetede yayımlanarak yatırımcılar ve kamuoyu bilgilendirilmiştir. x

Ayrıca, 3 Mart 2017 tarihinden itibaren de 2016 yılına ait yönetim kurulu faaliyet raporu, bağımsız denetim kuruluşu raporu, finansal tablo ve dipnotları ile denetim kurulu raporu yatırımcılar ve kamuoyunun inceleme ve değerlendirmelerine sunulmuştur. 13 Şubat 2017 tarihinde KAP'ta yayımlanan 2016 yılı faaliyet dönemine ait bağımsız denetim raporunun görüş kısmında Bankamız finansal tabloları ve finansal performansının Bankacılık Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu hükümlerine uygun olduğu belirtilmiştir. Bankamızın başta aktif, kredi, mevduat ve karlılık olmak üzere 2016 yılı finansal gelişimi sektör ortalamasının üzerinde olup Bankamız 2016 yılı faaliyet döneminde başarılı performans sergilemiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.