pendik escort bayan
ak

Halkbank'ta Giuliani Dönemi Sona Erdi

23.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 23.05.2019 - 10:28
 

Halkbank'ta Giuliani Dönemi Sona Erdi

ANKARA (AA) - Halkbank Erkek Voleybol Takımı, İtalyan başantrenör Alberto Giuliani'nin gelecek sezon takımın başında yer almayacağını açıkladı.Başkent...

ANKARA (AA) - Halkbank Erkek Voleybol Takımı, İtalyan başantrenör Alberto Giuliani'nin gelecek sezon takımın başında yer almayacağını açıkladı.Başkent temsilcisinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Halkbank Spor Kulübü, 2018-2019 sezonunda erkek voleybol takımında başantrenör olarak görev yapan Sayın Alberto Giuliani ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini uzatmama kararı vermiştir. Takımımıza Türkiye Süper Kupası'nı da kazandıran Alberto Giuliani'ye söz konusu kupa ve takımımıza verdiği emekler nedeniyle teşekkür eder, bundan sonra alacağı görevlerde başarılar temenni ederiz."
ANKARA (AA) - Halkbank Erkek Voleybol Takımı, İtalyan başantrenör Alberto Giuliani'nin gelecek sezon takımın başında yer almayacağını açıkladı.Başkent...

ANKARA (AA) - Halkbank Erkek Voleybol Takımı, İtalyan başantrenör Alberto Giuliani'nin gelecek sezon takımın başında yer almayacağını açıkladı.

Başkent temsilcisinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Halkbank Spor Kulübü, 2018-2019 sezonunda erkek voleybol takımında başantrenör olarak görev yapan Sayın Alberto Giuliani ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini uzatmama kararı vermiştir. Takımımıza Türkiye Süper Kupası'nı da kazandıran Alberto Giuliani'ye söz konusu kupa ve takımımıza verdiği emekler nedeniyle teşekkür eder, bundan sonra alacağı görevlerde başarılar temenni ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.