pendik escort bayan
ak

Halkbank İlk Antrenmanını Yaptı

16.08.2018 - 09:48, Güncelleme: 16.08.2018 - 09:48
 

Halkbank İlk Antrenmanını Yaptı

- Voleybol Efeler Ligi'nde geçen sezonu şampiyon tamamlayan başkent ekibinde yönetim, teknik ekip ve voleybolcular tanışma toplantısında bir araya geldi

ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin son şampiyonu Halkbank, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını yaptı.Başkent kulübünden yapılan açıklamaya göre, sezon planlamaları ve sağlık taramaları için toplanan, bu arada ilk antrenmanı gerçekleştiren Halkbank Erkek Voleybol Takımı ve teknik ekip, idmanın ardından tanışma yemeğinde yönetimle bir araya geldi.Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hayta ve Veysel Ertuğrul, başantrenör Alberto Giuliani, kulüp müdürü Ali Şenocak, teknik heyet ve sporcular katıldı.
- Voleybol Efeler Ligi'nde geçen sezonu şampiyon tamamlayan başkent ekibinde yönetim, teknik ekip ve voleybolcular tanışma toplantısında bir araya geldi


ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin son şampiyonu Halkbank, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını yaptı.

Başkent kulübünden yapılan açıklamaya göre, sezon planlamaları ve sağlık taramaları için toplanan, bu arada ilk antrenmanı gerçekleştiren Halkbank Erkek Voleybol Takımı ve teknik ekip, idmanın ardından tanışma yemeğinde yönetimle bir araya geldi.

Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hayta ve Veysel Ertuğrul, başantrenör Alberto Giuliani, kulüp müdürü Ali Şenocak, teknik heyet ve sporcular katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.