pendik escort bayan
ak

Halkapınar'da Taşımalı Eğitime Kar Tatili

27.12.2018 - 17:33, Güncelleme: 27.12.2018 - 17:33
 

Halkapınar'da Taşımalı Eğitime Kar Tatili

KONYA (AA) - Konya'nın Halkapınar ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrencilere bir gün kar tatili verildi.Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet...

KONYA (AA) - Konya'nın Halkapınar ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrencilere bir gün kar tatili verildi.Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar, yaptığı yazılı açıklama, Halkapınar'da yüksek kesimlerde ki mahallelerde devam eden kar yağışı ve buzlanma dolayısı ile ilçedeki taşımalı sistemle eğitime bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi. Edinilen bilgiye göre, Delimahmutlu, Yassıkaya, Kayasaray ve Seydifakılı mahallelerinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.
KONYA (AA) - Konya'nın Halkapınar ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrencilere bir gün kar tatili verildi.Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet...

KONYA (AA) - Konya'nın Halkapınar ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrencilere bir gün kar tatili verildi.

Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar, yaptığı yazılı açıklama, Halkapınar'da yüksek kesimlerde ki mahallelerde devam eden kar yağışı ve buzlanma dolayısı ile ilçedeki taşımalı sistemle eğitime bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

Edinilen bilgiye göre, Delimahmutlu, Yassıkaya, Kayasaray ve Seydifakılı mahallelerinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.