pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halkapınar'da Mevlid-i Nebi Haftası

20.11.2018 - 12:48, Güncelleme: 20.11.2018 - 12:48
 

Halkapınar'da Mevlid-i Nebi Haftası

KONYA (AA) - Halkapınar İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" programı düzenlendi. Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu Sosyal Hizmetler...

KONYA (AA) - Halkapınar İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" programı düzenlendi. Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu Sosyal Hizmetler Salonu'nda düzenlenen program, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.İlçe Müftü Vekili Mustafa Ergin, programda yaptığı konuşmada, Hz. Peygamber'in öğretilerine, nasihat ve evrensel mesajlarına bugün daha çok ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Konya Baş Vaizi Bünyamin Uysal, Mevlid-i Nebi Haftası'nın bu yılki teması, "Peygamberimiz ve Gençlik" konusunda bir konferans verdi.Programın sonunda Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe müftülüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.Programa, Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Ersüllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar ile öğrenci, öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KONYA (AA) - Halkapınar İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" programı düzenlendi. Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu Sosyal Hizmetler...

KONYA (AA) - Halkapınar İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" programı düzenlendi.

Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu Sosyal Hizmetler Salonu'nda düzenlenen program, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İlçe Müftü Vekili Mustafa Ergin, programda yaptığı konuşmada, Hz. Peygamber'in öğretilerine, nasihat ve evrensel mesajlarına bugün daha çok ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Konya Baş Vaizi Bünyamin Uysal, Mevlid-i Nebi Haftası'nın bu yılki teması, "Peygamberimiz ve Gençlik" konusunda bir konferans verdi.

Programın sonunda Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe müftülüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Programa, Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Ersüllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar ile öğrenci, öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.