pendik escort bayan
ak

Halkapınar 'Zorunlu Hizmet Bölgesi' Kapsamına Alındı

07.01.2019 - 10:18, Güncelleme: 07.01.2019 - 10:18
 

Halkapınar 'Zorunlu Hizmet Bölgesi' Kapsamına Alındı

KONYA (AA) - Halkapınar’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenler, zorunlu hizmet görevlerini de yapmış...

KONYA (AA) - Halkapınar’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenler, zorunlu hizmet görevlerini de yapmış sayılacak.Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yayımladığı 'Tebliğler Dergisi' aralık sayısında, Halkapınar ilçesindeki tüm okulların zorunlu hizmet bölgesi kapsamına alındığı bildirdi.Düzenlemenin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün teklifi üzerine gerçekleştiğini vurgulayan Çağlar, "Halkapınar’da tüm okul ve kurumlarımız zorunlu hizmet bölgesi kapsamına alındı. Bu karar kapsamında ilçemizde görev yapan öğretmenler aynı zamanda zorunlu hizmet görevlerini de tamamlamış olacaklar. İlçemiz adına sevindirici bu kararın öğretmenlerimize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.
KONYA (AA) - Halkapınar’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenler, zorunlu hizmet görevlerini de yapmış...

KONYA (AA) - Halkapınar’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenler, zorunlu hizmet görevlerini de yapmış sayılacak.

Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yayımladığı 'Tebliğler Dergisi' aralık sayısında, Halkapınar ilçesindeki tüm okulların zorunlu hizmet bölgesi kapsamına alındığı bildirdi.

Düzenlemenin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün teklifi üzerine gerçekleştiğini vurgulayan Çağlar, "Halkapınar’da tüm okul ve kurumlarımız zorunlu hizmet bölgesi kapsamına alındı. Bu karar kapsamında ilçemizde görev yapan öğretmenler aynı zamanda zorunlu hizmet görevlerini de tamamlamış olacaklar. İlçemiz adına sevindirici bu kararın öğretmenlerimize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.