pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

11.04.2017 - 17:33, Güncelleme: 11.04.2017 - 17:33
 

Halk Oylamasına Doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, halk oylaması çalışmaları kapsamında Gemerek ilçesini ziyaret etti. AK Parti Gemerek İlçe Teşkilatınca...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, halk oylaması çalışmaları kapsamında Gemerek ilçesini ziyaret etti. AK Parti Gemerek İlçe Teşkilatınca düzenlenen programda vatandaşlara hitap eden Bilgin, referandumda Gemereklilerin 'evet' oyu kullanacağına güvendiğini belirtti. Halk oylamasına son 5 günün kaldığını anımsatan Bilgin, "Bu son 5 günde 'hayır' diyen 1 kişiyi bile ikna etsek bu bizim için başarıdır." dedi.Anketlerde sıkıntı olmadığını ve beklentilerinin her geçen gün yükseldiğini söyleyen Bilgin, "Artık yapmamız gereken oranı en yüksekte tutmaktır. Bunun için çok çalışmalıyız ve 5 günün sonunda sandıklarımıza sahip çıkmalıyız. Sonrasında yolumuz da önümüz de çok açık." diye konuştu. AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın ve teşkilat üyeleriyle Gemerek Demokrasi Meydanı'nda kurulan pazarı da ziyaret eden Bilgin, esnaftan referandumda destek istedi. Milletvekili Hilmi Bilgin daha sonra Sızır beldesini ziyaret etti.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, halk oylaması çalışmaları kapsamında Gemerek ilçesini ziyaret etti. AK Parti Gemerek İlçe Teşkilatınca...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, halk oylaması çalışmaları kapsamında Gemerek ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Gemerek İlçe Teşkilatınca düzenlenen programda vatandaşlara hitap eden Bilgin, referandumda Gemereklilerin 'evet' oyu kullanacağına güvendiğini belirtti. Halk oylamasına son 5 günün kaldığını anımsatan Bilgin, "Bu son 5 günde 'hayır' diyen 1 kişiyi bile ikna etsek bu bizim için başarıdır." dedi.

Anketlerde sıkıntı olmadığını ve beklentilerinin her geçen gün yükseldiğini söyleyen Bilgin, "Artık yapmamız gereken oranı en yüksekte tutmaktır. Bunun için çok çalışmalıyız ve 5 günün sonunda sandıklarımıza sahip çıkmalıyız. Sonrasında yolumuz da önümüz de çok açık." diye konuştu.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın ve teşkilat üyeleriyle Gemerek Demokrasi Meydanı'nda kurulan pazarı da ziyaret eden Bilgin, esnaftan referandumda destek istedi.

Milletvekili Hilmi Bilgin daha sonra Sızır beldesini ziyaret etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.