pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

04.04.2017 - 11:33, Güncelleme: 04.04.2017 - 11:33
 

Halk Oylamasına Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, 16 Ni̇san'da yapılacak olan halk oylaması i̇çi̇n çalışmalarını sürdürüyor.Milletvekili Konuk,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, 16 Ni̇san'da yapılacak olan halk oylaması i̇çi̇n çalışmalarını sürdürüyor.Milletvekili Konuk, Karaman Merkeze bağlı Çiğdemli Köyü, Bölükyazı, Çakırbağ, Yazılı, Başkışla, Damlapınar, Bozkandak, Muratdede ve Kızılyaka köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı hükümet sitemini anlattı, referandumda destek istedi.Konuk, teşkilat ve sivil toplum örgütleriyle birlik içerisinde hareket ederek Karaman’da çalınmadık kapı bırakmayacaklarını, güçlü bir 'evet' için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Sivil toplum kuruluşları ve teşkilatlarla birlik içerisinde hareket ederek köy köy dolaşıp, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve yeni anayasayı anlatmaya devam ettiklerini ifade eden Konuk, şunları kaydetti:"Sadece köylerde değil şehir merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerimizde de yine sendika ve farklı STK temsilcilerimiz çalışmalara katkı sağlıyor. İşte STK’larımız ile sağladığımız bu birliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu birliktelik ve çalışmalarımız halk oylamasının yapılacağı güne kadar da devam edecek ve Karamanlı hemşehrilerimiz 16 Nisan günü hayırcılara en güzel cevabı verecektir. Bizim sandıktan ‘evet’ çıkmasıyla ilgili sıkıntımız yok ama ülkenin kaderinin belirleneceği oylamada Karaman’ın verdiği desteğin ve sesinin Ankara’ya daha gür duyurulması için çaba sarf ediyoruz. Bunun için de bize destek olan ve özellikle köy ziyaretlerimizde bizi yalnız bırakmayan STK temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Bu başarı tüm Karaman'ın olacak." Yıllardır, üretim, üretim, üretim dediklerini ifade eden Milletvekili Konuk, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Üretim olmadan büyüme olmaz. Ama nasıl üreteceğiz, ürettiğimizi nasıl satacağız, kime satacağız? Üretecek tesisleri kurmak için parayı nereden bulacağız? Ülkemize yabancı sermaye gelecek mi? Bugün bunların hepsini Türkiye planlamaktadır. Türkiye 'evet' deyip, şu kavşağı atlayınca, adeta uçuşa geçecektir. Türkiye büyümek zorunda. Türk milleti dünyaya yön veren ülkelerden olmalıdır, barışın, huzurun, paylaşılmış zenginliğin garantisi olacaktır. Bunları başarmamız için ayağımızdaki prangalardan kurtulmamız gerekiyor. Tarımı geliştirmek istiyoruz, ürettiğimiz para etsin istiyoruz, köyden şehre göç dursun, üretmek değerli olsun istiyoruz, verimli üretim yapmak istiyoruz. Birbirini tamamlayan ve bir bütünün parçaları olarak tarım, gıda ve sanayi sektörüne yön vermek istiyoruz, bunları nasıl başaracağız? ‘Evet’ diyerek tabiri caizse yeniden doğuşumuzu gerçekleştireceğiz."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, 16 Ni̇san'da yapılacak olan halk oylaması i̇çi̇n çalışmalarını sürdürüyor.Milletvekili Konuk,...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, 16 Ni̇san'da yapılacak olan halk oylaması i̇çi̇n çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Konuk, Karaman Merkeze bağlı Çiğdemli Köyü, Bölükyazı, Çakırbağ, Yazılı, Başkışla, Damlapınar, Bozkandak, Muratdede ve Kızılyaka köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı hükümet sitemini anlattı, referandumda destek istedi.

Konuk, teşkilat ve sivil toplum örgütleriyle birlik içerisinde hareket ederek Karaman’da çalınmadık kapı bırakmayacaklarını, güçlü bir 'evet' için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sivil toplum kuruluşları ve teşkilatlarla birlik içerisinde hareket ederek köy köy dolaşıp, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ve yeni anayasayı anlatmaya devam ettiklerini ifade eden Konuk, şunları kaydetti:

"Sadece köylerde değil şehir merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerimizde de yine sendika ve farklı STK temsilcilerimiz çalışmalara katkı sağlıyor. İşte STK’larımız ile sağladığımız bu birliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu birliktelik ve çalışmalarımız halk oylamasının yapılacağı güne kadar da devam edecek ve Karamanlı hemşehrilerimiz 16 Nisan günü hayırcılara en güzel cevabı verecektir. Bizim sandıktan ‘evet’ çıkmasıyla ilgili sıkıntımız yok ama ülkenin kaderinin belirleneceği oylamada Karaman’ın verdiği desteğin ve sesinin Ankara’ya daha gür duyurulması için çaba sarf ediyoruz. Bunun için de bize destek olan ve özellikle köy ziyaretlerimizde bizi yalnız bırakmayan STK temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Bu başarı tüm Karaman'ın olacak."

Yıllardır, üretim, üretim, üretim dediklerini ifade eden Milletvekili Konuk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Üretim olmadan büyüme olmaz. Ama nasıl üreteceğiz, ürettiğimizi nasıl satacağız, kime satacağız? Üretecek tesisleri kurmak için parayı nereden bulacağız? Ülkemize yabancı sermaye gelecek mi? Bugün bunların hepsini Türkiye planlamaktadır. Türkiye 'evet' deyip, şu kavşağı atlayınca, adeta uçuşa geçecektir. Türkiye büyümek zorunda. Türk milleti dünyaya yön veren ülkelerden olmalıdır, barışın, huzurun, paylaşılmış zenginliğin garantisi olacaktır. Bunları başarmamız için ayağımızdaki prangalardan kurtulmamız gerekiyor. Tarımı geliştirmek istiyoruz, ürettiğimiz para etsin istiyoruz, köyden şehre göç dursun, üretmek değerli olsun istiyoruz, verimli üretim yapmak istiyoruz. Birbirini tamamlayan ve bir bütünün parçaları olarak tarım, gıda ve sanayi sektörüne yön vermek istiyoruz, bunları nasıl başaracağız? ‘Evet’ diyerek tabiri caizse yeniden doğuşumuzu gerçekleştireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.