pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

04.04.2017 - 10:48, Güncelleme: 04.04.2017 - 10:48
 

Halk Oylamasına Doğru

KAYSERİ (AA) - Bağımsız milletvekilleri Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu, halk oylaması çalışmalarını Kayseri'de sürdürdü. Kayseri Bağımsız Milletvekili...

KAYSERİ (AA) - Bağımsız milletvekilleri Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu, halk oylaması çalışmalarını Kayseri'de sürdürdü. Kayseri Bağımsız Milletvekili Halaçoğlu, Kayseri Demokrasi Platformu tarafından İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, halk oylamasında "evet" veya "hayır" diyeceklere saygı gösterdiklerini belirtti.Halaçoğlu, "Anayasa diye önümüze getirilen 18 maddenin dışında daha birçok madde var. Bu anayasa, Türklüğü ve Türkiye Cumhuriyetinin kaldırılmasına yönelik anayasadır. Biz doğruyu anlattığımız zaman bizlere konuşacak salon vermiyorlar." dedi.Gaziantep Bağımsız Milletvekili Özdağ ise, sandığa gidecek her ferdin Türk milletinin evladı olduğunu belirtti.Birlik ve beraberlik temennisinde bulunan Özdağ, "El-Bab'da savaşan yiğitlerimizin arasında anneleri 'evet' diyen de var 'hayır' diyen de var. Yarın da öyle olacak. 'Evet' diyenlere de 'hayır' diyenlere de saygı gösterin." diye konuştu.
KAYSERİ (AA) - Bağımsız milletvekilleri Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu, halk oylaması çalışmalarını Kayseri'de sürdürdü. Kayseri Bağımsız Milletvekili...

KAYSERİ (AA) - Bağımsız milletvekilleri Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu, halk oylaması çalışmalarını Kayseri'de sürdürdü.

Kayseri Bağımsız Milletvekili Halaçoğlu, Kayseri Demokrasi Platformu tarafından İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, halk oylamasında "evet" veya "hayır" diyeceklere saygı gösterdiklerini belirtti.

Halaçoğlu, "Anayasa diye önümüze getirilen 18 maddenin dışında daha birçok madde var. Bu anayasa, Türklüğü ve Türkiye Cumhuriyetinin kaldırılmasına yönelik anayasadır. Biz doğruyu anlattığımız zaman bizlere konuşacak salon vermiyorlar." dedi.

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Özdağ ise, sandığa gidecek her ferdin Türk milletinin evladı olduğunu belirtti.

Birlik ve beraberlik temennisinde bulunan Özdağ, "El-Bab'da savaşan yiğitlerimizin arasında anneleri 'evet' diyen de var 'hayır' diyen de var. Yarın da öyle olacak. 'Evet' diyenlere de 'hayır' diyenlere de saygı gösterin." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.