pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

03.04.2017 - 12:08, Güncelleme: 03.04.2017 - 12:08
 

Halk Oylamasına Doğru

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, halk oylaması çalışmaları kapsamında mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.Ziyaretlerinde...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, halk oylaması çalışmaları kapsamında mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.Ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Yüksel, 16 Nisan'da yapılacak referandumun ülkenin geleceği açısından önemli olduğuna dikkati çekerek, "Gençlerimize, torunlarımıza emanet edeceğimiz vatanımızın, referandumun ne fayda sağlayacağını anlatıyoruz. Öyle güzel düşünceler karşımıza çıkıyor ki, bazen duygulanıyoruz, bazen yüreğimiz kabarıyor, bazen de hüzünleniyoruz. Şimdi daha iyi anlıyoruz ki Türkiye artık muz cumhuriyeti değil, bu millet uyandı." dedi. Halk oylamasının hiçbir şekilde siyasetle eşleştirilmemesi gerektiğini dile getiren Yüksel, "İnşallah 'evet' ile Türkiye'yi, dünya mazlumlarını ve İslamı şahlandıracağız. Yarınların büyüyen Türkiye'sinde senin de bir tuğlan olsun istiyorsan 16 Nisan tarihinde oyun 'evet' olsun." dedi.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, halk oylaması çalışmaları kapsamında mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.Ziyaretlerinde...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, halk oylaması çalışmaları kapsamında mahalle ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Yüksel, 16 Nisan'da yapılacak referandumun ülkenin geleceği açısından önemli olduğuna dikkati çekerek, "Gençlerimize, torunlarımıza emanet edeceğimiz vatanımızın, referandumun ne fayda sağlayacağını anlatıyoruz. Öyle güzel düşünceler karşımıza çıkıyor ki, bazen duygulanıyoruz, bazen yüreğimiz kabarıyor, bazen de hüzünleniyoruz. Şimdi daha iyi anlıyoruz ki Türkiye artık muz cumhuriyeti değil, bu millet uyandı." dedi.

Halk oylamasının hiçbir şekilde siyasetle eşleştirilmemesi gerektiğini dile getiren Yüksel, "İnşallah 'evet' ile Türkiye'yi, dünya mazlumlarını ve İslamı şahlandıracağız. Yarınların büyüyen Türkiye'sinde senin de bir tuğlan olsun istiyorsan 16 Nisan tarihinde oyun 'evet' olsun." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.