pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

01.04.2017 - 14:23, Güncelleme: 01.04.2017 - 14:23
 

Halk Oylamasına Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk halk oylaması çalışmalarını Karaman'ın köylerinde sürdürüyor.Milletvekili Konuk, çalışmalarına...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk halk oylaması çalışmalarını Karaman'ın köylerinde sürdürüyor.Milletvekili Konuk, çalışmalarına Karaman'a bağlı Yuvatepe, Eminler, Demiryurt, Ortaoba, Süleymanhacı, Kisecik, İslihisar, Mesudiye ve Yollarbaşı köylerinde devam etti.Konuk, gittiği yerlerde köylülerle sohbet ederek, referandumda niçin "evet" denilmesi gerektiğini anlattı.Halk oylaması çalışmaları kapsamında salon toplantıları hariç 110 köy ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Konuk, "Bu çalışmalar yeterli mi? Elbette yeterli değil. Yorulmadan, tempomuzu daha da artırarak 16 Nisan’a kadar hemşehrilerimize Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam edeceğiz." dedi.Konuşmasında "Çünkü 16 Nisan'da sıradan bir referandum yapmıyoruz. Bu millet kendisi için belirlenen rolleri mi oynayacak, yoksa Türkiye artık kendisi oyun kurabilen bir ülke mi olacak? Bunu oyluyoruz, terör devam edecek mi? Yoksa Türkiye güvenli bir ülke mi olacak? Bunu oyluyoruz. Türkiye büyük devlet olsun, kimse operasyon yapamasın diye 'Evet' diyeceğiz" diyen Konuk sözlerini şöyle sürdürdü:"Referandum gününe yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Referandum yaklaştıkça da türlü türlü propaganda çeşitleri görüyoruz, Türkiye’ye saldırılar bitmiyor, uluslararası alanda Türkiye’nin büyümesini istemeyen çok derin bir yapının var olduğunu görüyoruz. Ama bir şey yapamayacaklar, Türkiye güçlenecek, ara mal üretiminden bilgi üretimine, dünya markalarının üretimine geçecek. Türkiye, her alanda dünyaya yön veren ülkelerden olacak, buna bu millet inanıyor, bu millet inandığı için de 'evet' diyecek ve Türkiye ayaklarındaki prangalardan kurtulacak."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk halk oylaması çalışmalarını Karaman'ın köylerinde sürdürüyor.Milletvekili Konuk, çalışmalarına...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk halk oylaması çalışmalarını Karaman'ın köylerinde sürdürüyor.

Milletvekili Konuk, çalışmalarına Karaman'a bağlı Yuvatepe, Eminler, Demiryurt, Ortaoba, Süleymanhacı, Kisecik, İslihisar, Mesudiye ve Yollarbaşı köylerinde devam etti.

Konuk, gittiği yerlerde köylülerle sohbet ederek, referandumda niçin "evet" denilmesi gerektiğini anlattı.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında salon toplantıları hariç 110 köy ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Konuk, "Bu çalışmalar yeterli mi? Elbette yeterli değil. Yorulmadan, tempomuzu daha da artırarak 16 Nisan’a kadar hemşehrilerimize Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam edeceğiz." dedi.

Konuşmasında "Çünkü 16 Nisan'da sıradan bir referandum yapmıyoruz. Bu millet kendisi için belirlenen rolleri mi oynayacak, yoksa Türkiye artık kendisi oyun kurabilen bir ülke mi olacak? Bunu oyluyoruz, terör devam edecek mi? Yoksa Türkiye güvenli bir ülke mi olacak? Bunu oyluyoruz. Türkiye büyük devlet olsun, kimse operasyon yapamasın diye 'Evet' diyeceğiz" diyen Konuk sözlerini şöyle sürdürdü:

"Referandum gününe yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Referandum yaklaştıkça da türlü türlü propaganda çeşitleri görüyoruz, Türkiye’ye saldırılar bitmiyor, uluslararası alanda Türkiye’nin büyümesini istemeyen çok derin bir yapının var olduğunu görüyoruz. Ama bir şey yapamayacaklar, Türkiye güçlenecek, ara mal üretiminden bilgi üretimine, dünya markalarının üretimine geçecek. Türkiye, her alanda dünyaya yön veren ülkelerden olacak, buna bu millet inanıyor, bu millet inandığı için de 'evet' diyecek ve Türkiye ayaklarındaki prangalardan kurtulacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.