pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

30.03.2017 - 21:23, Güncelleme: 30.03.2017 - 21:23
 

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Ankara Milletvekili Alparslan: - "Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak. İşin esası, millet devletin sahibi olacak"

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, "Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak. İşin esası, millet devletin sahibi olacak." dedi. Partisinin Çubuk İlçe Başkanlığını ziyarete eden Alparslan, daha sonra Kıbrıs Caddesi'ndeki esnafla bir araya geldi. Alparslan, burada esnafın ve vatandaşların sorularını cevapladı, halk oylamasında destek istedi. Milletin kararının önemini vurgulayan Alparslan, "Bugüne kadar millet devletin sahibi değil gibiydi. Millet biraz kendine gelse milletin kafasına vuruyorlardı. Darbeydi, krizdi, koalisyondu bu devletin önünü açmıyorlardı. Yabancı devletler karşılarında 'Gel dersek gel, git dersek git' şeklinde bir devlet istiyorlardı. Ama şimdi millet diyor ki 'Kardeşim ben bu devleti ta Kurtuluş Savaşı'nda kurtararak kurdum, 15 Temmuz'da da darbeden kurtardım, artık benim ülkemde hiç kimsenin gücü kuvveti olmasın.' İşte işin esası budur." diye konuştu. Alparslan, bu sağlandığı zaman devlete müdahale, koalisyon ve belirsizlik riski olmadığı için ülkenin gelişmesinin daha hızlı olacağını dile getirerek, "Hani bazıları diyor ya 'O olacak bu olacak kardeşim benim cebime ne girecek? İşçiye, memura ne olacak?' Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak. İşin esası, millet devletin sahibi olacak." ifadelerini kullandı. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da 16 Nisan'da Çubukluların "Evet" diyeceğini belirtti. Milletvekili Alparslan ve Belediye Başkanı Acehan, daha sonra Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Emre Tunca'nın, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti.
AK Parti Ankara Milletvekili Alparslan: - "Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak. İşin esası, millet devletin sahibi olacak"

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, "Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak. İşin esası, millet devletin sahibi olacak." dedi.

Partisinin Çubuk İlçe Başkanlığını ziyarete eden Alparslan, daha sonra Kıbrıs Caddesi'ndeki esnafla bir araya geldi.

Alparslan, burada esnafın ve vatandaşların sorularını cevapladı, halk oylamasında destek istedi.

Milletin kararının önemini vurgulayan Alparslan, "Bugüne kadar millet devletin sahibi değil gibiydi. Millet biraz kendine gelse milletin kafasına vuruyorlardı. Darbeydi, krizdi, koalisyondu bu devletin önünü açmıyorlardı. Yabancı devletler karşılarında 'Gel dersek gel, git dersek git' şeklinde bir devlet istiyorlardı. Ama şimdi millet diyor ki 'Kardeşim ben bu devleti ta Kurtuluş Savaşı'nda kurtararak kurdum, 15 Temmuz'da da darbeden kurtardım, artık benim ülkemde hiç kimsenin gücü kuvveti olmasın.' İşte işin esası budur." diye konuştu.

Alparslan, bu sağlandığı zaman devlete müdahale, koalisyon ve belirsizlik riski olmadığı için ülkenin gelişmesinin daha hızlı olacağını dile getirerek, "Hani bazıları diyor ya 'O olacak bu olacak kardeşim benim cebime ne girecek? İşçiye, memura ne olacak?' Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak. İşin esası, millet devletin sahibi olacak." ifadelerini kullandı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da 16 Nisan'da Çubukluların "Evet" diyeceğini belirtti.

Milletvekili Alparslan ve Belediye Başkanı Acehan, daha sonra Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Emre Tunca'nın, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.