pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

30.03.2017 - 15:33, Güncelleme: 30.03.2017 - 15:33
 

Halk Oylamasına Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, halk oylaması çalışmalarına devam etti.AK Parti Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, halk oylaması çalışmalarına devam etti.AK Parti Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Sarımsak Ovası'nda çiftçilerle pancar ekim töreninde bir araya geldi.Milletvekili Yıldız, burada yaptığı konuşmada, 16 Nisan’da yapılacak referandumun bir parti oylaması olmadığını belirtti.Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakmayı amaçladıklarını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:"1982 yılında doğmamış çocuklar şu anda bu sistemle idare ediliyor. Türkiye her yönüyle gelişecek. Her yönüyle ilerleyecek. Nasipse anayasası da ilerleyecek. 16 Nisan’da vereceğimiz oylarla geleceğimizi hep beraber inşa edeceğiz. Bu bir vatan millet meselesi, bir parti meselesi değil. O yüzden sağduyu ile her zaman olduğu gibi sezgilerimizle doğruyu bularak inşallah 'evet' mührünü basacağız. İnşallah hepinizi pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan mitinge bekliyoruz."
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, halk oylaması çalışmalarına devam etti.AK Parti Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, halk oylaması çalışmalarına devam etti.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Sarımsak Ovası'nda çiftçilerle pancar ekim töreninde bir araya geldi.

Milletvekili Yıldız, burada yaptığı konuşmada, 16 Nisan’da yapılacak referandumun bir parti oylaması olmadığını belirtti.

Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakmayı amaçladıklarını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"1982 yılında doğmamış çocuklar şu anda bu sistemle idare ediliyor. Türkiye her yönüyle gelişecek. Her yönüyle ilerleyecek. Nasipse anayasası da ilerleyecek. 16 Nisan’da vereceğimiz oylarla geleceğimizi hep beraber inşa edeceğiz. Bu bir vatan millet meselesi, bir parti meselesi değil. O yüzden sağduyu ile her zaman olduğu gibi sezgilerimizle doğruyu bularak inşallah 'evet' mührünü basacağız. İnşallah hepinizi pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan mitinge bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.