pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

30.03.2017 - 14:43, Güncelleme: 30.03.2017 - 14:43
 

Halk Oylamasına Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden referandum çalışmaları için Boztepe, Sancaktepe ve Oruç Reis Mahallelerini ziyaret etti.Partiden...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden referandum çalışmaları için Boztepe, Sancaktepe ve Oruç Reis Mahallelerini ziyaret etti.Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı Özden çalışmalar kapsamında Boztepe, Sancaktepe ve Oruç Reis Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek uzun süre sohbet etti. Her mahalleye gittiklerini belirten Özden, çatkapı ziyaretlerde bulunduklarını, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördüklerini aktardı.Hem referandum çalışması yaptıklarını hem de vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Özden, 15 gün içinde tüm mahalleleri ziyaret etmeyi hedeflediklerini kaydetti.Özden, 2 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılması planlanan mitinge de tüm Kayserilileri beklediklerini sözlerine ekledi.
KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden referandum çalışmaları için Boztepe, Sancaktepe ve Oruç Reis Mahallelerini ziyaret etti.Partiden...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden referandum çalışmaları için Boztepe, Sancaktepe ve Oruç Reis Mahallelerini ziyaret etti.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı Özden çalışmalar kapsamında Boztepe, Sancaktepe ve Oruç Reis Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.

Her mahalleye gittiklerini belirten Özden, çatkapı ziyaretlerde bulunduklarını, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördüklerini aktardı.

Hem referandum çalışması yaptıklarını hem de vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Özden, 15 gün içinde tüm mahalleleri ziyaret etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Özden, 2 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılması planlanan mitinge de tüm Kayserilileri beklediklerini sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.