pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

30.03.2017 - 12:03, Güncelleme: 30.03.2017 - 12:03
 

Halk Oylamasına Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Gurup Başkanvekili Mustafa Elitaş, halk oylaması çalışmalarını Kayseri'de sürdürdü.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Gurup Başkanvekili Mustafa Elitaş, halk oylaması çalışmalarını Kayseri'de sürdürdü.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Elitaş, merkez Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, tüm Kayseriyi adım adım dolaştıklarını, anayasa değişikliğini anlattıklarını söyledi.Anayasa değişikliğinin Türkiye'de yıllardır tartışıldığına dikkati çeken Elitaş, kendilerini "ülkenin gerçek sahibi" diye nitelendiren yüzde 5'lik kısımın bu konunun karşısında durduğunu kaydetti.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Bu anayasa değişikliğine, halk tarafından yüzde 95 'evet' dense dahi biz bunu kabul etmeyeceğiz. Meşruiyetini tartışacağız.' sözlerini eleştiren Elitaş, şöyle devam etti:"Bu ne demek biliyor musunuz? Hani bir manken kız vardı, 'dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' diyen. Dağdaki çobanla alay eden, kendini üstün gören zihniyetle aynıydı. Hani bazı köşe yazarları vardı. Onlar boğaza nazır yerdeki evlerinde içeceklerini yudumlarken, milleti tahrik etmeye çalışırdı. 2007 yılında yüzde 47 ile iktidara gelen AK Partinin büyük millet tarafından teveccühünü hazmedemeyenler, içine sindiremeyenler, bizleri 'göbeğini kaşıyan adam bidon kafalı adam' diye tarif etmişlerdi. Bu ülkenin yüzde 95'inin 'evet' dediği anayasayı 'kabul etmiyorum' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun o manken hanımdan ne farkı var acaba.15 Temmuz’da Türkiye'nin yüzde 95’i, 'bu vatanın gerçek sahibi benim' dedi. Türkiye'nin yüzde 95’i kim? Biziz. Yüzde 5’i kim? 15 Temmuz'da, 28 Şubat'ta, 27 Nisan'da darbe yapanlar, demokrasiye balans ayarı verenler ve üniformalı teröristlerle beraber hareket edenler."Elitaş, gelecek nesillere, muasır medeniyetler seviyesine hızla ilerleyen bir Türkiye bırakmak, Türkiye'nin önünü açacak aydınlık yarınlar için halk oylamasında 'evet' tercih edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Gurup Başkanvekili Mustafa Elitaş, halk oylaması çalışmalarını Kayseri'de sürdürdü.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Gurup Başkanvekili Mustafa Elitaş, halk oylaması çalışmalarını Kayseri'de sürdürdü.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Elitaş, merkez Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, tüm Kayseriyi adım adım dolaştıklarını, anayasa değişikliğini anlattıklarını söyledi.

Anayasa değişikliğinin Türkiye'de yıllardır tartışıldığına dikkati çeken Elitaş, kendilerini "ülkenin gerçek sahibi" diye nitelendiren yüzde 5'lik kısımın bu konunun karşısında durduğunu kaydetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Bu anayasa değişikliğine, halk tarafından yüzde 95 'evet' dense dahi biz bunu kabul etmeyeceğiz. Meşruiyetini tartışacağız.' sözlerini eleştiren Elitaş, şöyle devam etti:

"Bu ne demek biliyor musunuz? Hani bir manken kız vardı, 'dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' diyen. Dağdaki çobanla alay eden, kendini üstün gören zihniyetle aynıydı. Hani bazı köşe yazarları vardı. Onlar boğaza nazır yerdeki evlerinde içeceklerini yudumlarken, milleti tahrik etmeye çalışırdı. 2007 yılında yüzde 47 ile iktidara gelen AK Partinin büyük millet tarafından teveccühünü hazmedemeyenler, içine sindiremeyenler, bizleri 'göbeğini kaşıyan adam bidon kafalı adam' diye tarif etmişlerdi. Bu ülkenin yüzde 95'inin 'evet' dediği anayasayı 'kabul etmiyorum' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun o manken hanımdan ne farkı var acaba.15 Temmuz’da Türkiye'nin yüzde 95’i, 'bu vatanın gerçek sahibi benim' dedi. Türkiye'nin yüzde 95’i kim? Biziz. Yüzde 5’i kim? 15 Temmuz'da, 28 Şubat'ta, 27 Nisan'da darbe yapanlar, demokrasiye balans ayarı verenler ve üniformalı teröristlerle beraber hareket edenler."

Elitaş, gelecek nesillere, muasır medeniyetler seviyesine hızla ilerleyen bir Türkiye bırakmak, Türkiye'nin önünü açacak aydınlık yarınlar için halk oylamasında 'evet' tercih edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.