pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

30.03.2017 - 11:18, Güncelleme: 30.03.2017 - 11:18
 

Halk Oylamasına Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Milletvekili Recep Şeker seçim bölgesi Karaman'da referandum çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Şeker, AK Parti Karaman...

KARAMAN (AA) - AK Parti Milletvekili Recep Şeker seçim bölgesi Karaman'da referandum çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ve beraberindeki partililerle Karaman Merkeze bağlı Sarıkaya, Üçbaş, Çimenkuyu, Güçler, Güldere, Paşabağı, Zengen, Gülkaya ve Akpınar köylerini ziyaret ederek anayasa değişikliği hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Şeker yaptığı açıklamada, ülkenin aydınlık geleceği için çok önemli maddeler içeren anayasa değişikliğine 16 Nisan'da milletin güçlü bir evet diyerek, ülkenin darbelerden ve ayaklarındaki prangalardan kurtulacağını söyledi.Yönetimin tek elde toplanmasının padişahlık sistemine ve diktatörlüğe götürür şeklinde yanlış bir algı yaratılmaya çalışıldığını belirten Şeker, "Bu tür algılara kesinlikle itibar etmeyelim. Böyle bir şey kesinlikle doğru değildir. Padişahlar seçimle gelmez ve padişahlıkta seçim olmaz." dedi. Şeker ayrıca "Siz hiç seçimle gelen ve seçimle giden ve halkın oyları ile seçilen bir padişah gördünüz mü? Seçimle gelen diktatör gördünüz mü? Padişahlar ve diktatörler seçimle gelip, seçimle gitmez." diye konuştu.Yeni sistemde Meclisin çok daha güçleneceğini ifade eden Şeker şunları kaydetti:"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Meclisimiz çok daha güçlü olacak. Milletvekillerinin çıkardığı kanunlar çerçevesinde cumhurbaşkanı görevini yapacak ve milletin vekillerinin onayladığı bütçe ile halka hizmet edecek. Kısaca Cumhurbaşkanı seçimle gelip, seçimle gidecek. Bu bazılarının iddia ettiği gibi de asla bir rejim değişikliği değildir, bir sistem değişikliğidir. Aziz Milletimiz Kurtuluş savaşında tüm varlığı ile mücadele ederek egemenliğine ve bağımsızlığına sahip çıkmış, aziz vatanımızı düşmanlardan temizleyerek yönetim biçimi olarak da Cumhuriyetimizi kurmuştur. Ülkemizin yönetim biçimi Cumhuriyettir ve öyle de kalacaktır."
KARAMAN (AA) - AK Parti Milletvekili Recep Şeker seçim bölgesi Karaman'da referandum çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Şeker, AK Parti Karaman...

KARAMAN (AA) - AK Parti Milletvekili Recep Şeker seçim bölgesi Karaman'da referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ve beraberindeki partililerle Karaman Merkeze bağlı Sarıkaya, Üçbaş, Çimenkuyu, Güçler, Güldere, Paşabağı, Zengen, Gülkaya ve Akpınar köylerini ziyaret ederek anayasa değişikliği hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Şeker yaptığı açıklamada, ülkenin aydınlık geleceği için çok önemli maddeler içeren anayasa değişikliğine 16 Nisan'da milletin güçlü bir evet diyerek, ülkenin darbelerden ve ayaklarındaki prangalardan kurtulacağını söyledi.

Yönetimin tek elde toplanmasının padişahlık sistemine ve diktatörlüğe götürür şeklinde yanlış bir algı yaratılmaya çalışıldığını belirten Şeker, "Bu tür algılara kesinlikle itibar etmeyelim. Böyle bir şey kesinlikle doğru değildir. Padişahlar seçimle gelmez ve padişahlıkta seçim olmaz." dedi.

Şeker ayrıca "Siz hiç seçimle gelen ve seçimle giden ve halkın oyları ile seçilen bir padişah gördünüz mü? Seçimle gelen diktatör gördünüz mü? Padişahlar ve diktatörler seçimle gelip, seçimle gitmez." diye konuştu.

Yeni sistemde Meclisin çok daha güçleneceğini ifade eden Şeker şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Meclisimiz çok daha güçlü olacak. Milletvekillerinin çıkardığı kanunlar çerçevesinde cumhurbaşkanı görevini yapacak ve milletin vekillerinin onayladığı bütçe ile halka hizmet edecek.

Kısaca Cumhurbaşkanı seçimle gelip, seçimle gidecek. Bu bazılarının iddia ettiği gibi de asla bir rejim değişikliği değildir, bir sistem değişikliğidir.

Aziz Milletimiz Kurtuluş savaşında tüm varlığı ile mücadele ederek egemenliğine ve bağımsızlığına sahip çıkmış, aziz vatanımızı düşmanlardan temizleyerek yönetim biçimi olarak da Cumhuriyetimizi kurmuştur. Ülkemizin yönetim biçimi Cumhuriyettir ve öyle de kalacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.