pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

29.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 29.03.2017 - 10:13
 

Halk Oylamasına Doğru

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir İli Taşıyıcılar Kooperatifinde cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı....

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir İli Taşıyıcılar Kooperatifinde cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı. Karacan, kooperatifin yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip çalışmalarında başarılar diledi. Yaklaşık 300 kooperatif üyesiyle bir araya gelen Karacan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatarak, soruları cevapladı. Karacan, 16 Nisan'ın Türkiye'nin dönüm noktası olacağını belirterek, herkesin Türkiye'nin bekası ve istikbali için en iyi kararı vereceğini kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir İli Taşıyıcılar Kooperatifinde cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı....

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir İli Taşıyıcılar Kooperatifinde cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Karacan, kooperatifin yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip çalışmalarında başarılar diledi. Yaklaşık 300 kooperatif üyesiyle bir araya gelen Karacan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatarak, soruları cevapladı.

Karacan, 16 Nisan'ın Türkiye'nin dönüm noktası olacağını belirterek, herkesin Türkiye'nin bekası ve istikbali için en iyi kararı vereceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.