pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

28.03.2017 - 17:18, Güncelleme: 28.03.2017 - 17:18
 

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya, halk oylaması çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerinde bulundu

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, çift başlı yönetimle her zaman farklı bir sorunun yaşanabildiğini, bu nedenle anayasa değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çetinkaya, halk oylaması çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Ulupınar ve Değirmenkaşı köylerini ziyaret etti.Ziyaretlerde konuşan Çetinkaya, milletin doğrudan seçtiği kişilerin ülkeyi yönetmesini istediklerini vurgulayarak, çift başlılık ile ülkede her gün farklı bir sorun ve olumsuzlukla karşılaşılabildiğini ifade etti.Çetinkaya, "Çift başlılık olmadan, doğrudan milletin seçtiği isimlerin idaresi olsun, milletin kararı uygulansın istiyoruz. 18 yaşındaki gençlerimiz oy verdiği gibi siyasette yapsın istiyoruz. Ancak bazıları bu duruma 'hayır' diyor. Dünya değişmekte, Türkiye de değişmeli, güçlenmeli, ilerlemelidir. Artık Türkiye'nin önü açılmalı ve kararını kendisi vermeli, milletin kararı gerçek irade olmalıdır. Daha güçlü hükümetler daha güçlü irade olmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.Ziyaretlerini sürdüreceklerini aktaran Çetinkaya, vatandaşların 16 Nisan'daki halk oylamasında "evet" oyu kullanacaklarına inandığını bildirdi.Çetinkaya'nın ziyaretlerine, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, parti teşkilatından yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
AK Parti Kırşehir Milletvekili Çetinkaya, halk oylaması çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerinde bulundu

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, çift başlı yönetimle her zaman farklı bir sorunun yaşanabildiğini, bu nedenle anayasa değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çetinkaya, halk oylaması çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Ulupınar ve Değirmenkaşı köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Çetinkaya, milletin doğrudan seçtiği kişilerin ülkeyi yönetmesini istediklerini vurgulayarak, çift başlılık ile ülkede her gün farklı bir sorun ve olumsuzlukla karşılaşılabildiğini ifade etti.

Çetinkaya, "Çift başlılık olmadan, doğrudan milletin seçtiği isimlerin idaresi olsun, milletin kararı uygulansın istiyoruz. 18 yaşındaki gençlerimiz oy verdiği gibi siyasette yapsın istiyoruz. Ancak bazıları bu duruma 'hayır' diyor. Dünya değişmekte, Türkiye de değişmeli, güçlenmeli, ilerlemelidir. Artık Türkiye'nin önü açılmalı ve kararını kendisi vermeli, milletin kararı gerçek irade olmalıdır. Daha güçlü hükümetler daha güçlü irade olmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaretlerini sürdüreceklerini aktaran Çetinkaya, vatandaşların 16 Nisan'daki halk oylamasında "evet" oyu kullanacaklarına inandığını bildirdi.

Çetinkaya'nın ziyaretlerine, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, parti teşkilatından yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.