pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

28.03.2017 - 16:53, Güncelleme: 28.03.2017 - 16:53
 

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Grup Başkanı Elitaş: - "Az da olsa AK Parti’nin içinde, belediye başkanına, ilçe başkanına, milletvekiline veya herhangi bir parti yöneticisine kızıp da 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi ders vermeyi düşünen kardeşlerimiz olabilir ama unutmasınl

KAYSERİ (AA) - AK Parti Grup Başkanı Mustafa Elitaş, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında, az da olsa 7 Haziran'da olduğu gibi AK Parti'ye kızgınlıkla ders vermeyi düşünenlerin olabileceğini ama bu seçimin seçimin siyasi bir seçim olmadığının unutulmaması gerektiğini söyledi. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve İl Başkanı Harun Lekesiz ile Çayıralan ilçesine gelen Elitaş, AK Parti Çayıralan ilçe teşkilatında partililerle buluştu. Anayasa değişikliği için 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının önemine işaret eden Elitaş, şunları kaydetti: "Az da olsa AK Parti’nin içinde, belediye başkanına, ilçe başkanına, milletvekiline veya herhangi bir parti yöneticisine kızıp da 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi ders vermeyi düşünen kardeşlerimiz olabilir ama unutmasınlar ki bu referandum bir siyasi parti seçimi değil, çocuklarımızın geleceği ile ilgili bir seçimdir. Bu seçim ne Tayyip Erdoğan'ın ne Binali Yıldırım’ın seçimidir. Bu seçim bir beka seçimi, geleceğimizi oylayacağımız bir seçim. Bu seçimde 'evet' oylarını yüksek oranda çıkartıp tıpkı 15 Temmuz’da nasıl bu ülkeyi sahiplenip demokrasiyi savunduysak yüksek oranda 'evet' oylarıyla bunu taçlandırmamız lazım. Avrupa Birliği ülkeleri, 'hayır' kampanyası yürütenlere kucağını açmış. PKK, Kandil bu seçimde 'evet' çıkarsa biz biteriz diye ortaya düşmüş. İyi bir anayasa insana güven verir, ülkeye istikrar verir, huzur verir, yönetimde devamlılık getirir, icraatlar hız kesmeden devam edeceği için hem ülkeyi hem de insanımızı rahata kavuşturur. Son 15 yılda sizlere hizmet ederken nelerle karşılaştığımızı iyi biliriz. Ne zaman ülkeyi kalkındırma için bir hamle yaptıysak sürekli engellemelerle karşılaştık. Bu sistemi keşke bundan 10 yıl önce yakalayabilseydik, bugün ülkenin durumu çok farklı yerde olabilirdi."
AK Parti Grup Başkanı Elitaş: - "Az da olsa AK Parti’nin içinde, belediye başkanına, ilçe başkanına, milletvekiline veya herhangi bir parti yöneticisine kızıp da 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi ders vermeyi düşünen kardeşlerimiz olabilir ama unutmasınl

KAYSERİ (AA) - AK Parti Grup Başkanı Mustafa Elitaş, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında, az da olsa 7 Haziran'da olduğu gibi AK Parti'ye kızgınlıkla ders vermeyi düşünenlerin olabileceğini ama bu seçimin seçimin siyasi bir seçim olmadığının unutulmaması gerektiğini söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve İl Başkanı Harun Lekesiz ile Çayıralan ilçesine gelen Elitaş, AK Parti Çayıralan ilçe teşkilatında partililerle buluştu.

Anayasa değişikliği için 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının önemine işaret eden Elitaş, şunları kaydetti:

"Az da olsa AK Parti’nin içinde, belediye başkanına, ilçe başkanına, milletvekiline veya herhangi bir parti yöneticisine kızıp da 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi ders vermeyi düşünen kardeşlerimiz olabilir ama unutmasınlar ki bu referandum bir siyasi parti seçimi değil, çocuklarımızın geleceği ile ilgili bir seçimdir. Bu seçim ne Tayyip Erdoğan'ın ne Binali Yıldırım’ın seçimidir. Bu seçim bir beka seçimi, geleceğimizi oylayacağımız bir seçim. Bu seçimde 'evet' oylarını yüksek oranda çıkartıp tıpkı 15 Temmuz’da nasıl bu ülkeyi sahiplenip demokrasiyi savunduysak yüksek oranda 'evet' oylarıyla bunu taçlandırmamız lazım. Avrupa Birliği ülkeleri, 'hayır' kampanyası yürütenlere kucağını açmış. PKK, Kandil bu seçimde 'evet' çıkarsa biz biteriz diye ortaya düşmüş. İyi bir anayasa insana güven verir, ülkeye istikrar verir, huzur verir, yönetimde devamlılık getirir, icraatlar hız kesmeden devam edeceği için hem ülkeyi hem de insanımızı rahata kavuşturur. Son 15 yılda sizlere hizmet ederken nelerle karşılaştığımızı iyi biliriz. Ne zaman ülkeyi kalkındırma için bir hamle yaptıysak sürekli engellemelerle karşılaştık. Bu sistemi keşke bundan 10 yıl önce yakalayabilseydik, bugün ülkenin durumu çok farklı yerde olabilirdi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.