pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

28.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 28.03.2017 - 15:53
 

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş:- "15 Temmuz'da FETÖ'nün yarım bıraktığı işin devam etmemesi, artık darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan’da 'evet' diyoruz."

KAYSERİ (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 15 Temmuz'da FETÖ'nün yarım bıraktığı işin devam etmemesi, darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan’da "evet" diyeceklerini bildirdi.AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre Elitaş, halk oylaması çalışmaları kapsamında AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ile pastırmacı esnafını ziyaret etti. Halk oylaması çalışmalarına devam ettiklerini belirten Elitaş, vatandaşın büyük teveccühü ile karşılaştıklarını, "evet" oylarında olağanüstü bir artışın olduğunu,16 Nisan'a kadar da "evet"in Kayseri'de daha iyi bir noktaya ulaşacağına inandıklarını vurguladı.Milletin sağduyuyla hareket ettiğini belirten Elitaş, şunları kaydetti:"Milletimiz, 15 Temmuz’un sonuçlarına göre 16 Nisan'ı değerlendiriyor. 15 Temmuz'da FETÖ'nün yarım bıraktığı işin devam etmemesi, artık darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan’da 'evet' diyoruz. 2 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Kayseri halkıyla buluşacak. Hafta sonu çok büyük bir kalabalıkla milletin adamını bağrımıza basacağız. Onu büyük bir şevk ve büyük bir destekle Ankara’ya yolcu edeceğiz." AK Parti Kayseri Milletvekili Dedeoğlu da anayasa maddelerini vatandaşlara anlatmak için ilçe ilçe gezdiklerini belirtti.Öte yandan, ziyaretlerde Elitaş, pastırma keserek vatandaşlara ikram etti.
AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş:- "15 Temmuz'da FETÖ'nün yarım bıraktığı işin devam etmemesi, artık darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan’da 'evet' diyoruz."

KAYSERİ (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 15 Temmuz'da FETÖ'nün yarım bıraktığı işin devam etmemesi, darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan’da "evet" diyeceklerini bildirdi.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre Elitaş, halk oylaması çalışmaları kapsamında AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ile pastırmacı esnafını ziyaret etti.

Halk oylaması çalışmalarına devam ettiklerini belirten Elitaş, vatandaşın büyük teveccühü ile karşılaştıklarını, "evet" oylarında olağanüstü bir artışın olduğunu,16 Nisan'a kadar da "evet"in Kayseri'de daha iyi bir noktaya ulaşacağına inandıklarını vurguladı.

Milletin sağduyuyla hareket ettiğini belirten Elitaş, şunları kaydetti:

"Milletimiz, 15 Temmuz’un sonuçlarına göre 16 Nisan'ı değerlendiriyor. 15 Temmuz'da FETÖ'nün yarım bıraktığı işin devam etmemesi, artık darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan’da 'evet' diyoruz. 2 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Kayseri halkıyla buluşacak. Hafta sonu çok büyük bir kalabalıkla milletin adamını bağrımıza basacağız. Onu büyük bir şevk ve büyük bir destekle Ankara’ya yolcu edeceğiz."

AK Parti Kayseri Milletvekili Dedeoğlu da anayasa maddelerini vatandaşlara anlatmak için ilçe ilçe gezdiklerini belirtti.

Öte yandan, ziyaretlerde Elitaş, pastırma keserek vatandaşlara ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.