pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

28.03.2017 - 15:18, Güncelleme: 28.03.2017 - 15:18
 

Halk Oylamasına Doğru

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin: - "Siyasilerin bu referandum sürecinde üsluplarına dikkat etmeleri gerekiyor çünkü yukarıda söylenecek bir cümlenin aşağıda fırtınalar estireceğini bilmemiz lazım"

KAYSERİ (AA) - CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, siyasilerin bu süreçte kullandıkları üsluba dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.Halk oylaması çalışmaları kapsamında il binasında basın toplantısı düzenleyen Keskin, Anadolu'nun yıllardır birlik içinde yaşadığını ve bu yönüyle bilinip öne çıktığını belirtti.Halk oylaması sürecinde siyasileri dikkatli davranmaya davet eden Keskin, "Siyasilerin bu referandum sürecinde üsluplarına dikkat etmeleri gerekiyor. Çünkü yukarıda söylenecek bir cümlenin aşağıda fırtınalar estireceğini bilmemiz lazım. İnsanlar artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu karıştırıyor. Geleceğimizi oylayacağımız bu referandum da lütfen kararımızı okuyarak ve yorumlayarak verelim." diye konuştu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Kayseri'de bir takım ziyaretlerde bulunacağını hatırlatan Keskin, parti olarak mitingin ötesinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeyi amaçladıklarını dile getirdi.Yarınki programla ilgili bilgi veren Keskin, şunları kaydetti:"Genel Başkanımız daha çok sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmek istiyor. Burada neden 'hayır' dediğimizi anlatmaya çalışıyoruz. Yarın programımız Sarız'dan başlayacak. Pınarbaşı ilçemizde ve şehir merkezinde halkımızla bir araya geleceğiz. Bütün halkımızı davet ediyoruz. Özellikle 'evet' diyenleri ve kararsız olanları bekliyoruz. Şu an baktığımızda halk oylamasına dair çalışmalar adil bir düzende yapılamıyor. Yasak olan alanların da seçim çalışması için kullanıldığını görüyoruz. Şikayetlerimizi ilgili yerlere ilettik."
CHP Kayseri İl Başkanı Keskin: - "Siyasilerin bu referandum sürecinde üsluplarına dikkat etmeleri gerekiyor çünkü yukarıda söylenecek bir cümlenin aşağıda fırtınalar estireceğini bilmemiz lazım"

KAYSERİ (AA) - CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, siyasilerin bu süreçte kullandıkları üsluba dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında il binasında basın toplantısı düzenleyen Keskin, Anadolu'nun yıllardır birlik içinde yaşadığını ve bu yönüyle bilinip öne çıktığını belirtti.

Halk oylaması sürecinde siyasileri dikkatli davranmaya davet eden Keskin, "Siyasilerin bu referandum sürecinde üsluplarına dikkat etmeleri gerekiyor. Çünkü yukarıda söylenecek bir cümlenin aşağıda fırtınalar estireceğini bilmemiz lazım. İnsanlar artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu karıştırıyor. Geleceğimizi oylayacağımız bu referandum da lütfen kararımızı okuyarak ve yorumlayarak verelim." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Kayseri'de bir takım ziyaretlerde bulunacağını hatırlatan Keskin, parti olarak mitingin ötesinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Yarınki programla ilgili bilgi veren Keskin, şunları kaydetti:

"Genel Başkanımız daha çok sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmek istiyor. Burada neden 'hayır' dediğimizi anlatmaya çalışıyoruz. Yarın programımız Sarız'dan başlayacak. Pınarbaşı ilçemizde ve şehir merkezinde halkımızla bir araya geleceğiz. Bütün halkımızı davet ediyoruz. Özellikle 'evet' diyenleri ve kararsız olanları bekliyoruz. Şu an baktığımızda halk oylamasına dair çalışmalar adil bir düzende yapılamıyor. Yasak olan alanların da seçim çalışması için kullanıldığını görüyoruz. Şikayetlerimizi ilgili yerlere ilettik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.