pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

28.03.2017 - 14:18, Güncelleme: 28.03.2017 - 14:18
 

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti İl Başkanı Özden:- "2 Nisan'da tüm halkı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek mitinge bekliyoruz."

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 2 Nisan'da tüm halkı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitinge beklediklerini belirtti. Özden, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları ve 2 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapılacak mitingle ilgili açıklamalarda bulundu.Halk oylamasıyla ilgili çalışmaların hızla devam ettiğini anlatan Özden, şunları kaydetti:"Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen çalışmalara AK Parti’de görev yapan tüm teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve tüm çalışanlarımız ile riayet ediyoruz. Verilen görevleri yerine getirmek adına tüm teşkilatlarımız olarak 'evet’ çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarda 16 Nisan’da kararımız 'evet' diyoruz. Tüm seçim çalışmalarının sakin sağlıklı ve huzurlu geçmesini temeni ediyorum. Bu seçim ki şimdiye kadar yapılmış seçimlerin en önemlisidir. Vatandaşlarımız kararlarını verirken çok iyi düşünmeleri gerekmektedir. Ülkemizin, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecekleri için bizler 'evet' diyoruz. Aynı zamanda bu pazar günü Kayseri'de bir mitingimiz olacak. 2 Nisan'da kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13.00’da halkımıza hitap edecek. 15 Temmuz’da özveri ile Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızı ve tüm Kayseri halkımızı yapılacak mitingimize bekliyoruz."
AK Parti İl Başkanı Özden:- "2 Nisan'da tüm halkı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek mitinge bekliyoruz."

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 2 Nisan'da tüm halkı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitinge beklediklerini belirtti.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları ve 2 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapılacak mitingle ilgili açıklamalarda bulundu.

Halk oylamasıyla ilgili çalışmaların hızla devam ettiğini anlatan Özden, şunları kaydetti:

"Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen çalışmalara AK Parti’de görev yapan tüm teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve tüm çalışanlarımız ile riayet ediyoruz. Verilen görevleri yerine getirmek adına tüm teşkilatlarımız olarak 'evet’ çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarda 16 Nisan’da kararımız 'evet' diyoruz. Tüm seçim çalışmalarının sakin sağlıklı ve huzurlu geçmesini temeni ediyorum. Bu seçim ki şimdiye kadar yapılmış seçimlerin en önemlisidir. Vatandaşlarımız kararlarını verirken çok iyi düşünmeleri gerekmektedir. Ülkemizin, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecekleri için bizler 'evet' diyoruz. Aynı zamanda bu pazar günü Kayseri'de bir mitingimiz olacak. 2 Nisan'da kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13.00’da halkımıza hitap edecek. 15 Temmuz’da özveri ile Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızı ve tüm Kayseri halkımızı yapılacak mitingimize bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.