pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

28.03.2017 - 12:43, Güncelleme: 28.03.2017 - 12:43
 

Halk Oylamasına Doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, halk oylaması çalışmalarını Beyşehr ilçesinde sürdürdü.Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, halk oylaması çalışmalarını Beyşehr ilçesinde sürdürdü.Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saygılı ve partililerle esnaf ziyaretinde bulundu. Programın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Babaoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın bu yılın sonuna kadar ilçenin doğalgaz konforuna kavuşacağı müjdesinin ilçede büyük coşkuyla karşılandığını söyledi.Bu müjdenin uzun yıllardır doğalgaz bekleyen Beyşehirlilerin yüzünü güldürdüğünü belirten Babaoğlu, "Esnafla, vatandaşımızla görüşüyorum. Doğalgaz müjdesi, Beyşehir’de çok büyük bir mutluluk kaynağı olmuş durumda. Doğalgaz konusunda ön çalışmaların hemen başlıyor olması da mutluluk verici. Dağıtım şirketi ENERYA'dan üst düzey bir yönetici ekip Beyşehir'e geldi. İlçeye doğalgazın nasıl verilebileceği, kısa, orta ve uzun vadeli olarak nasıl bir planlamanın yapılabileceği üzerine ön görüşmeler yaptık." diye konuştu.Babaoğlu, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması sonrasında çıkacak "evet" kararıyla, Türkiye'nin önünün açılacağını ifade ederek, esnaf ziyaretlerinde çok yüksek bir oranda Beyşehir’den "evet" çıkacağına inancının daha da güçlendiğini vurguladı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da vatandaşlara verdikleri sözlerin birçoğunun yerine getirildiğini ve geçmişte yapılmak istenip de yapılamayan birçok sorunun bu dönemde çözüme kavuştuğunu anlattı.AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise doğalgazın bugüne kadar ilçede gündemden düşmeyen bir konu olduğunu hatırlatarak, bunun müjdesinin verilmesinin Beyşehirlileri çok mutlu ettiğini dile getirdi.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, halk oylaması çalışmalarını Beyşehr ilçesinde sürdürdü.Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, halk oylaması çalışmalarını Beyşehr ilçesinde sürdürdü.

Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saygılı ve partililerle esnaf ziyaretinde bulundu.

Programın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Babaoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın bu yılın sonuna kadar ilçenin doğalgaz konforuna kavuşacağı müjdesinin ilçede büyük coşkuyla karşılandığını söyledi.

Bu müjdenin uzun yıllardır doğalgaz bekleyen Beyşehirlilerin yüzünü güldürdüğünü belirten Babaoğlu, "Esnafla, vatandaşımızla görüşüyorum. Doğalgaz müjdesi, Beyşehir’de çok büyük bir mutluluk kaynağı olmuş durumda. Doğalgaz konusunda ön çalışmaların hemen başlıyor olması da mutluluk verici. Dağıtım şirketi ENERYA'dan üst düzey bir yönetici ekip Beyşehir'e geldi. İlçeye doğalgazın nasıl verilebileceği, kısa, orta ve uzun vadeli olarak nasıl bir planlamanın yapılabileceği üzerine ön görüşmeler yaptık." diye konuştu.

Babaoğlu, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması sonrasında çıkacak "evet" kararıyla, Türkiye'nin önünün açılacağını ifade ederek, esnaf ziyaretlerinde çok yüksek bir oranda Beyşehir’den "evet" çıkacağına inancının daha da güçlendiğini vurguladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da vatandaşlara verdikleri sözlerin birçoğunun yerine getirildiğini ve geçmişte yapılmak istenip de yapılamayan birçok sorunun bu dönemde çözüme kavuştuğunu anlattı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise doğalgazın bugüne kadar ilçede gündemden düşmeyen bir konu olduğunu hatırlatarak, bunun müjdesinin verilmesinin Beyşehirlileri çok mutlu ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.