pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

27.03.2017 - 18:08, Güncelleme: 27.03.2017 - 18:08
 

Halk Oylamasına Doğru

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl teşkilatı, MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı'yı makamında ziyaret etti.AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz,...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl teşkilatı, MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı'yı makamında ziyaret etti.AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, ziyarette yaptığı konuşmada, referandum sürecinin partiler üstü bir mesele olduğunu söyledi.MHP'nin göstermiş olduğu duruşun çok önemli olduğunu vurgulayan İnceöz, şöyle konuştu:"MHP'nin, özellikle PKK, DHKPC, FETÖ gibi terör örgütleri ile Türkiye'nin terbiye edilmek istendiği ve Avrupa'nın terör örgütlerine kucak açan tavırlarına karşı gösterdiği milli ve yerli duruş çok önem arz etmekte. MHP teşkilatı, her kritik dönemde olduğu gibi yine ülkesine ve milletine sahip çıkmıştır. Aksaray'da, bu referandum sürecinde, inşallah hep beraber ülkemizin memleket meselesinde el ele çalışacağız. Bu mesele partiler üstü bir meseledir. Ben bu milli duruş, yerli duruş için Genel Başkanın şahsında sizlere de teşekkür ediyorum. 16 Nisan referandumunda çıkacak güçlü 'evet' ile beraber inşallah güçlü Türkiye'yi inşa edeceğiz."Başkan Kaşlı ise, Aksaray'da MHP ve AK Parti'nin yaklaşık yüzde 90 oranında oy oranına sahip olduğunu dile getirdi.Kaşlı, "Özellikle milli konularda aynı düşünceleri paylaşan partileriz. Ülkemizin yaşadığı bu 15 Temmuz belasından sonra özellikle tabanlarımızın bütünleşmesi tavanda da bir bütünleşme sağladı. O süreç aynı şekilde devam ediyor. Bizler, Aksaray için her zaman bütünleşmeye ve birliğe ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz." şeklinde konuştu.Ziyarete, AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve partililer katıldı.
AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl teşkilatı, MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı'yı makamında ziyaret etti.AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz,...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl teşkilatı, MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, ziyarette yaptığı konuşmada, referandum sürecinin partiler üstü bir mesele olduğunu söyledi.

MHP'nin göstermiş olduğu duruşun çok önemli olduğunu vurgulayan İnceöz, şöyle konuştu:

"MHP'nin, özellikle PKK, DHKPC, FETÖ gibi terör örgütleri ile Türkiye'nin terbiye edilmek istendiği ve Avrupa'nın terör örgütlerine kucak açan tavırlarına karşı gösterdiği milli ve yerli duruş çok önem arz etmekte. MHP teşkilatı, her kritik dönemde olduğu gibi yine ülkesine ve milletine sahip çıkmıştır. Aksaray'da, bu referandum sürecinde, inşallah hep beraber ülkemizin memleket meselesinde el ele çalışacağız. Bu mesele partiler üstü bir meseledir. Ben bu milli duruş, yerli duruş için Genel Başkanın şahsında sizlere de teşekkür ediyorum. 16 Nisan referandumunda çıkacak güçlü 'evet' ile beraber inşallah güçlü Türkiye'yi inşa edeceğiz."

Başkan Kaşlı ise, Aksaray'da MHP ve AK Parti'nin yaklaşık yüzde 90 oranında oy oranına sahip olduğunu dile getirdi.

Kaşlı, "Özellikle milli konularda aynı düşünceleri paylaşan partileriz. Ülkemizin yaşadığı bu 15 Temmuz belasından sonra özellikle tabanlarımızın bütünleşmesi tavanda da bir bütünleşme sağladı. O süreç aynı şekilde devam ediyor. Bizler, Aksaray için her zaman bütünleşmeye ve birliğe ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyarete, AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.