pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

27.03.2017 - 16:53, Güncelleme: 27.03.2017 - 16:53
 

Halk Oylamasına Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Kayseri Ziraat Odasına bağlı çiftçilerle bir...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Kayseri Ziraat Odasına bağlı çiftçilerle bir araya geldi. Yıldız, burada yaptığı konuşmada 16 Nisan'da oylanacak 18 madde ile ilgili bilgi verdi. Türkiye'nin çok kritik dönemlerden geçtiğini belirten Yıldız, şunları dile getirdi:"Üç hafta sonra Türkiye'nin istikbali ile alakalı, istikrarıyla alakalı, çok kritik dönüm noktası inşallah açıklanmış olacak. 'Evet' veya 'hayır'. Bizim umudumuz ve inancımız inşallah bunun 'evet'le sonuçlanacağı. Geleceğimizin Türkiye'sini genç kuşaklarımıza torunlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmanın yolu açılmış olacak. Bu ülkeyi bölmek istiyorlar. Ama biz onun haricinde diğer 'hayır' oylarına talibiz. 16 Nisan’dan sonra herkes istediği partiye oy verebilir. Hür ve özgür iradesiyle bunu yapabilir. Ama 16 Nisan oylaması bir parti oylaması değil. Biz vatandaşımıza güvenmekten Allah’ın izniyle hiç mahcup olmadık. Vatandaşımız sessizce durur bir şey bilmiyormuş gibi oturur ama bütün olayları tek tek sezer süzgeçten geçirir, elekten geçirir." Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik ise çiftçilerin, son on beş yılda Türkiye'nin her anlan da göstermiş olduğu gelişimin çok net farkında olduğunu belirterek, "Hep söylediğim bir şey var. Esnaflar olarak, çalışanlar olarak, ziraatta, tarımda, hayvancılıkta uğraşanlar olarak, 15 sene öncesiyle bugünü mukayese ettiğinizde açık ara farkı hissediyor ve görüyoruz. Türkiye ne zaman tek parça tek parti iktidarı oldu o zaman kalkınmıştır. Bu 16 Nisan'da inşallah bu istikrarın devamı için herkes üzerine düşeni yapacak." diye konuştu. Programa, AK Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve partililer katıldı.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Kayseri Ziraat Odasına bağlı çiftçilerle bir...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Kayseri Ziraat Odasına bağlı çiftçilerle bir araya geldi.

Yıldız, burada yaptığı konuşmada 16 Nisan'da oylanacak 18 madde ile ilgili bilgi verdi.

Türkiye'nin çok kritik dönemlerden geçtiğini belirten Yıldız, şunları dile getirdi:

"Üç hafta sonra Türkiye'nin istikbali ile alakalı, istikrarıyla alakalı, çok kritik dönüm noktası inşallah açıklanmış olacak. 'Evet' veya 'hayır'. Bizim umudumuz ve inancımız inşallah bunun 'evet'le sonuçlanacağı. Geleceğimizin Türkiye'sini genç kuşaklarımıza torunlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmanın yolu açılmış olacak. Bu ülkeyi bölmek istiyorlar. Ama biz onun haricinde diğer 'hayır' oylarına talibiz. 16 Nisan’dan sonra herkes istediği partiye oy verebilir. Hür ve özgür iradesiyle bunu yapabilir. Ama 16 Nisan oylaması bir parti oylaması değil. Biz vatandaşımıza güvenmekten Allah’ın izniyle hiç mahcup olmadık. Vatandaşımız sessizce durur bir şey bilmiyormuş gibi oturur ama bütün olayları tek tek sezer süzgeçten geçirir, elekten geçirir."

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik ise çiftçilerin, son on beş yılda Türkiye'nin her anlan da göstermiş olduğu gelişimin çok net farkında olduğunu belirterek, "Hep söylediğim bir şey var. Esnaflar olarak, çalışanlar olarak, ziraatta, tarımda, hayvancılıkta uğraşanlar olarak, 15 sene öncesiyle bugünü mukayese ettiğinizde açık ara farkı hissediyor ve görüyoruz. Türkiye ne zaman tek parça tek parti iktidarı oldu o zaman kalkınmıştır. Bu 16 Nisan'da inşallah bu istikrarın devamı için herkes üzerine düşeni yapacak." diye konuştu.

Programa, AK Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.