pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

27.03.2017 - 16:53, Güncelleme: 27.03.2017 - 16:53
 

Halk Oylamasına Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesi'ni ziyaret etti. Tamer ve Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesi'ni ziyaret etti. Tamer ve Büyükkılıç, halk oylaması çalışmaları kapsamında Hunat Mahallesi'nde esnafı ziyaret ederek, "evet" oyu için destek istedi. Çalışmalarına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Tamer, "Ziyaretlerimizde gördüğümüz, halkın kararının büyük çoğunlukta 'evet' yönünde olması. Kayseri üzerine düşeni yapıyor. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 16 Nisan’dan sonra artık gerçek Türkiye'nin ilerlemiş, Türkiye'nin adımının atıldığı ve tek başına gelecekte muasır medeniyetler seviyesine gelebilecek bir Türkiye'nin de ayak seslerinin geldiğini görüyoruz." dedi.Memduh Büyükkılıç da 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, "Çok şükür Kayserimize yakışan bir anlayış içerisinde vatandaşlarımızın aşırı bir ilgi gösterdiğini görüyoruz. İnşallah memleketimizin geleceği için ülkemizin geleceği gençlerimizin geleceği için 'evet' diyoruz." dedi.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesi'ni ziyaret etti. Tamer ve Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesi'ni ziyaret etti.

Tamer ve Büyükkılıç, halk oylaması çalışmaları kapsamında Hunat Mahallesi'nde esnafı ziyaret ederek, "evet" oyu için destek istedi.

Çalışmalarına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Tamer, "Ziyaretlerimizde gördüğümüz, halkın kararının büyük çoğunlukta 'evet' yönünde olması. Kayseri üzerine düşeni yapıyor. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 16 Nisan’dan sonra artık gerçek Türkiye'nin ilerlemiş, Türkiye'nin adımının atıldığı ve tek başına gelecekte muasır medeniyetler seviyesine gelebilecek bir Türkiye'nin de ayak seslerinin geldiğini görüyoruz." dedi.

Memduh Büyükkılıç da 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, "Çok şükür Kayserimize yakışan bir anlayış içerisinde vatandaşlarımızın aşırı bir ilgi gösterdiğini görüyoruz. İnşallah memleketimizin geleceği için ülkemizin geleceği gençlerimizin geleceği için 'evet' diyoruz." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.