pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

27.03.2017 - 16:48, Güncelleme: 27.03.2017 - 16:48
 

Halk Oylamasına Doğru

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Özel İdare çalışanlarına "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi" konusunda bilgi verdi....

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Özel İdare çalışanlarına "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi" konusunda bilgi verdi. İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda konuşan Milletvekili Başer, "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi" ile Türkiye'nin çağ atlayacağını ve siyasi istikrarsızlığa son verileceğini belirtti. Türkiye'nin koalisyonlarla çok sıkıntılar çektiğine vurgu yapan Başer, darbelerin ve askeri hükümetlerin parlamenter sistemin yaşattığı krizler olduğunu dile getirdi. Seçimler bittikten sonra kimin hükümet olacağının bilinemediğini ifade eden Başer, şöyle konuştu:"Şimdi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile milletimiz sandığı gidip, Cumhurbaşkanını seçiyor. Seçilen cumhurbaşkanı 5 yıl kesintisiz hizmet yapması için direk hükümeti kuruyor. Diğer taraftan aynı gün milletimiz sandığa gidiyor ve TBMM'yi seçiyor. Siyasi istikrar için bu gerek ve şarttır." Başer, daha sonra salondakilerin sorularını yanıtladı.
YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Özel İdare çalışanlarına "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi" konusunda bilgi verdi....

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Özel İdare çalışanlarına "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi" konusunda bilgi verdi.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda konuşan Milletvekili Başer, "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi" ile Türkiye'nin çağ atlayacağını ve siyasi istikrarsızlığa son verileceğini belirtti.

Türkiye'nin koalisyonlarla çok sıkıntılar çektiğine vurgu yapan Başer, darbelerin ve askeri hükümetlerin parlamenter sistemin yaşattığı krizler olduğunu dile getirdi.

Seçimler bittikten sonra kimin hükümet olacağının bilinemediğini ifade eden Başer, şöyle konuştu:

"Şimdi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile milletimiz sandığı gidip, Cumhurbaşkanını seçiyor. Seçilen cumhurbaşkanı 5 yıl kesintisiz hizmet yapması için direk hükümeti kuruyor. Diğer taraftan aynı gün milletimiz sandığa gidiyor ve TBMM'yi seçiyor. Siyasi istikrar için bu gerek ve şarttır."

Başer, daha sonra salondakilerin sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.