pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

27.03.2017 - 12:28, Güncelleme: 27.03.2017 - 12:28
 

Halk Oylamasına Doğru

KARAMAN (AA) - Anayasa değişikliğine yönelik halk oylaması çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Ayrancı ilçesinde düzenlenen...

KARAMAN (AA) - Anayasa değişikliğine yönelik halk oylaması çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Ayrancı ilçesinde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. Bir kahvehanede konuşan Konuk, iktidar partisi olarak vatandaşa sunulan hizmetlerde herhangi bir parti ayrımı yapmadan çalıştıklarını, belediye başkanı farklı partiden olmasına rağmen Ayrancı Belediyesine de aynı desteği verdiklerini belirtti. Anayasa değişikliğinin gerek Meclis'e sunulması gerekse de Genel Kurul görüşmelerinde MHP ile ortak hareket ettiklerini ifade eden Konuk, şunları kaydetti:"Çalışmalara önemli katkıları olan MHP ile Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında nasıl birlikte çalışmışsak, bugün bu birlikteliği halk oylaması çalışmaları kapsamında sahada MHP'li belediye başkanımızla sürdürüyoruz. İşte yapmak istediğimiz tam da budur. Hangi görüşten olursa olsun ülkemiz adına birliktelik oluşturmak. Yeni anayasa ile ülkemiz her alanda atılım yapacak. Yeter ki bu birlikteliği tüm bireyler arasında oluşturalım ve ülkemizin geleceği için bozmayalım. Görüyorum ki Ayrancı ilçemiz halk oylamasına ilişkin kararını çoktan vermiş. 'Evet' ile Ayrancı geleceğine sahip çıkıyor." Konuk, cumhurbaşkanının mevcut sistemde vatana ihanet dışında yargılanamadığını, denetlenemediğini ve soruşturulamadığını hatırlatarak yeni sistemde denetim ve cezai sorumluluğun geleceğini, cumhurbaşkanın hem yetkili hem de sorumlu olacağını, herhangi bir suç işlediği iddiasıyla hakkında soruşturma açılabileceğini söyledi. Soruşturma önergesinin kabulü için 301 vekilin desteğinin yeterli olacağını vurgulayan Konuk, "Soruşturma açılan Cumhurbaşkanı erken seçim kararı alamayacak. Tüm iş ve işlemler yargı denetimine tabi tutulacak. Görevi, yetkileri ve eylemleri bakımından Meclis'in soruşturmasına tabi olacak." dedi.Çalışmalarda Konuk'a, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'in yanı sıra Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı'da eşlik etti.
KARAMAN (AA) - Anayasa değişikliğine yönelik halk oylaması çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Ayrancı ilçesinde düzenlenen...

KARAMAN (AA) - Anayasa değişikliğine yönelik halk oylaması çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Ayrancı ilçesinde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir kahvehanede konuşan Konuk, iktidar partisi olarak vatandaşa sunulan hizmetlerde herhangi bir parti ayrımı yapmadan çalıştıklarını, belediye başkanı farklı partiden olmasına rağmen Ayrancı Belediyesine de aynı desteği verdiklerini belirtti.

Anayasa değişikliğinin gerek Meclis'e sunulması gerekse de Genel Kurul görüşmelerinde MHP ile ortak hareket ettiklerini ifade eden Konuk, şunları kaydetti:

"Çalışmalara önemli katkıları olan MHP ile Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında nasıl birlikte çalışmışsak, bugün bu birlikteliği halk oylaması çalışmaları kapsamında sahada MHP'li belediye başkanımızla sürdürüyoruz. İşte yapmak istediğimiz tam da budur. Hangi görüşten olursa olsun ülkemiz adına birliktelik oluşturmak. Yeni anayasa ile ülkemiz her alanda atılım yapacak. Yeter ki bu birlikteliği tüm bireyler arasında oluşturalım ve ülkemizin geleceği için bozmayalım. Görüyorum ki Ayrancı ilçemiz halk oylamasına ilişkin kararını çoktan vermiş. 'Evet' ile Ayrancı geleceğine sahip çıkıyor."

Konuk, cumhurbaşkanının mevcut sistemde vatana ihanet dışında yargılanamadığını, denetlenemediğini ve soruşturulamadığını hatırlatarak yeni sistemde denetim ve cezai sorumluluğun geleceğini, cumhurbaşkanın hem yetkili hem de sorumlu olacağını, herhangi bir suç işlediği iddiasıyla hakkında soruşturma açılabileceğini söyledi.

Soruşturma önergesinin kabulü için 301 vekilin desteğinin yeterli olacağını vurgulayan Konuk, "Soruşturma açılan Cumhurbaşkanı erken seçim kararı alamayacak. Tüm iş ve işlemler yargı denetimine tabi tutulacak. Görevi, yetkileri ve eylemleri bakımından Meclis'in soruşturmasına tabi olacak." dedi.

Çalışmalarda Konuk'a, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'in yanı sıra Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı'da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.