pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

27.03.2017 - 11:23, Güncelleme: 27.03.2017 - 11:23
 

Halk Oylamasına Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Akçay, halk oylamasında herhangi bir parti için oylama yapılmayacağını belirterek, meselenin tek bir parti ya da kişi meselesi olmadığını söyledi.Meselenin ülke ve milletin geleceğinin meselesi olduğuna işaret eden Akçay, "Referandum sürecinde verilen kitlesel evet destekleri bize şevk ve azim veriyor. Oluşturulacak 'Evet Platformu' ile destek veren sivil toplum kuruluşları da referandum için sahada çalışmalarını sürdürecek. Bu platform meselenin memleket meselesi, devletin bekası ve milletin geleceği meselesi olduğunu bir kere daha ortaya koyacak. Destek veren sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkür ederim." diye konuştu.Toplantıda, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından oluşan "Evet Platformu"nun kurulmasına karar verildiği belirtildi.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Akçay, halk oylamasında herhangi bir parti için oylama yapılmayacağını belirterek, meselenin tek bir parti ya da kişi meselesi olmadığını söyledi.

Meselenin ülke ve milletin geleceğinin meselesi olduğuna işaret eden Akçay, "Referandum sürecinde verilen kitlesel evet destekleri bize şevk ve azim veriyor. Oluşturulacak 'Evet Platformu' ile destek veren sivil toplum kuruluşları da referandum için sahada çalışmalarını sürdürecek. Bu platform meselenin memleket meselesi, devletin bekası ve milletin geleceği meselesi olduğunu bir kere daha ortaya koyacak. Destek veren sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkür ederim." diye konuştu.

Toplantıda, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından oluşan "Evet Platformu"nun kurulmasına karar verildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.