pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

26.03.2017 - 17:08, Güncelleme: 26.03.2017 - 17:08
 

Halk Oylamasına Doğru

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: - "PKK, FETÖ, DHKP-C, Almanya, Hollanda 'hayır' diyor. Bunlar bizim iyiliğimizi ister mi? Allah korusun, 'hayır' çıkarsa bu ülkenin parçalanması için hepsi seferber olur"

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, terör örgütleriyle Almanya ve Hollanda gibi ülkelerin halk oylaması sürecinde "hayır"ı desteklediğini belirterek, "Allah korusun, 'hayır' çıkarsa bu ülkenin parçalanması için hepsi seferber olur." dedi.Kızılcahamam 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katılarak bir konuşma yapan Gökçek, Kızılcahamam’da son 3 yılda toplam 165 milyon liralık yatırım yaptıklarını, bu yatırımların istikrar sayesinde gerçek olduğunu anlattı. "Çift başlılık olan yerde anlaşmazlık çıkar ve anlattığım bu hizmetlerin hiçbiri gerçekleşmez" diye konuşan Gökçek, yönetimde çift başlılık sorununun Atatürk döneminden bu yana sürdüğünü, Türkiye'nin istikrarlı bir yönetim sistemine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Vatandaşlara halk oylamasında kimin 'hayır' diyeceğini soran Gökçek, şöyle konuştu:"PKK, FETÖ, DHKP-C, Almanya, Hollanda, 'hayır' diyor. Bunlar bizim iyiliğimizi ister mi ? Allah korusun, 'hayır' çıkarsa bu ülkenin parçalanması için hepsi seferber olur. Bizim gideceğimiz yerimiz yok. Son durağımıza sahip çıkmak için evet demelisiniz." dedi.Mitingde AK Parti Milletvekili Emrullah İşler ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney de konuşma yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: - "PKK, FETÖ, DHKP-C, Almanya, Hollanda 'hayır' diyor. Bunlar bizim iyiliğimizi ister mi? Allah korusun, 'hayır' çıkarsa bu ülkenin parçalanması için hepsi seferber olur"

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, terör örgütleriyle Almanya ve Hollanda gibi ülkelerin halk oylaması sürecinde "hayır"ı desteklediğini belirterek, "Allah korusun, 'hayır' çıkarsa bu ülkenin parçalanması için hepsi seferber olur." dedi.

Kızılcahamam 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katılarak bir konuşma yapan Gökçek, Kızılcahamam’da son 3 yılda toplam 165 milyon liralık yatırım yaptıklarını, bu yatırımların istikrar sayesinde gerçek olduğunu anlattı.

"Çift başlılık olan yerde anlaşmazlık çıkar ve anlattığım bu hizmetlerin hiçbiri gerçekleşmez" diye konuşan Gökçek, yönetimde çift başlılık sorununun Atatürk döneminden bu yana sürdüğünü, Türkiye'nin istikrarlı bir yönetim sistemine ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Vatandaşlara halk oylamasında kimin 'hayır' diyeceğini soran Gökçek, şöyle konuştu:

"PKK, FETÖ, DHKP-C, Almanya, Hollanda, 'hayır' diyor. Bunlar bizim iyiliğimizi ister mi ? Allah korusun, 'hayır' çıkarsa bu ülkenin parçalanması için hepsi seferber olur. Bizim gideceğimiz yerimiz yok. Son durağımıza sahip çıkmak için evet demelisiniz." dedi.

Mitingde AK Parti Milletvekili Emrullah İşler ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney de konuşma yaptı.

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.