pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

25.03.2017 - 20:48, Güncelleme: 25.03.2017 - 20:48
 

Halk Oylamasına Doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Ahi Çarşısı esnafıyla buluştu.Esnafları ziyaretinin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Ahi Çarşısı esnafıyla buluştu.Esnafları ziyaretinin ardından halk oylaması ve yeni sistemle ilgili soruları yanıtlayan Bahçeci, 16 Nisan'daki halk oylamasının bir parti meselesi olmadığını ülke meselesi olduğunu söyledi.Türkiye'nin gelişmesini, ilerlemesini istemeyen güçlerin içeride ve dışarıda olumsuz yönde çalıştıklarına belirten Bahçeci, "Bir taraftan terör örgütleri diğer taraftan dış devletlerin maşaları ülkemize musallat oldular. Adeta yeniden İstiklal Harbi verdiğimiz bugünlerde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir de ekonomik darbeyle paranın ayarını bozmaya çalıştılar. Şimdi bütün bunların kökünü kazımak, güçlü bir Türkiye olarak ayağa kalkmak için yeni bir dönemin başlangıcındayız. Onun için her bir 'evet' çok önemli." dedi.Bahçeci, konuşmaların ardından esnafların isteklerini dinledi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Ahi Çarşısı esnafıyla buluştu.Esnafları ziyaretinin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halk oylaması çalışmaları kapsamında Ahi Çarşısı esnafıyla buluştu.

Esnafları ziyaretinin ardından halk oylaması ve yeni sistemle ilgili soruları yanıtlayan Bahçeci, 16 Nisan'daki halk oylamasının bir parti meselesi olmadığını ülke meselesi olduğunu söyledi.

Türkiye'nin gelişmesini, ilerlemesini istemeyen güçlerin içeride ve dışarıda olumsuz yönde çalıştıklarına belirten Bahçeci, "Bir taraftan terör örgütleri diğer taraftan dış devletlerin maşaları ülkemize musallat oldular.

Adeta yeniden İstiklal Harbi verdiğimiz bugünlerde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir de ekonomik darbeyle paranın ayarını bozmaya çalıştılar.

Şimdi bütün bunların kökünü kazımak, güçlü bir Türkiye olarak ayağa kalkmak için yeni bir dönemin başlangıcındayız. Onun için her bir 'evet' çok önemli." dedi.

Bahçeci, konuşmaların ardından esnafların isteklerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.