pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

25.03.2017 - 20:48, Güncelleme: 25.03.2017 - 20:48
 

Halk Oylamasına Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman İl Teşkilatı halk oylaması sürecini değerlendirdi.Kale Sosyal tesislerindeki toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Nazmi...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman İl Teşkilatı halk oylaması sürecini değerlendirdi.Kale Sosyal tesislerindeki toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Başbakan Binali Yıldırım’ın 28 Mart Salı günü saat 12.00’da Karaman’a geleceğini hatırlattı.Daha sonra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer Karaman'da gerçekleşen ve gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında bilgi verdi. AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker de, referandum ve yeni anayasa maddeleri hakkında yöneltilen soruları yanıtladı.Toplantıya, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer katıldı.
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman İl Teşkilatı halk oylaması sürecini değerlendirdi.Kale Sosyal tesislerindeki toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Nazmi...
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman İl Teşkilatı halk oylaması sürecini değerlendirdi.
Kale Sosyal tesislerindeki toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Başbakan Binali Yıldırım’ın 28 Mart Salı günü saat 12.00’da Karaman’a geleceğini hatırlattı.
Daha sonra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer Karaman'da gerçekleşen ve gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker de, referandum ve yeni anayasa maddeleri hakkında yöneltilen soruları yanıtladı.
Toplantıya, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.