pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

24.03.2017 - 20:43, Güncelleme: 24.03.2017 - 20:43
 

Halk Oylamasına Doğru

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kızılcahamam'da ziyaretlerde bulundu. Kızılcahamam AK Parti İlçe Teşkilatını ziyarete eden Milletvekili...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kızılcahamam'da ziyaretlerde bulundu. Kızılcahamam AK Parti İlçe Teşkilatını ziyarete eden Milletvekili Alparslan, daha sonra Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'i ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşten sonra Kızılcahamam Sanayi esnafını ziyaret etti.Esnafları gezen Alparslan, yaptığı konuşmada, "Türkiye Cumhuriyeti devleti kuruluşundan bu yana çok fazla badireler atlattı. 60 ihtilali, 71 muhtırası devamında gelen 80 darbesi, 28 Şubat süreci, AK Parti dönemindeki kapatma davaları, gezi olayları, 17 - 25 Aralık olayları. Tabii ki de 15 Temmuz darbesi. Tarihimizde gördüğümüz en kanlı ve kalleş işgal teşebbüslerinden biri. Devletimizin dört tarafı ateş çemberi bu coğrafya da var olabilmemiz için birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz." şeklinde konuştu. Her girdiği esnafa 'Hayır' diyenlerin, milletin iradesini çalan çırpan zihniyet olduğunu belirten Alparslan, şunları kaydetti:"Bu sisteme geçince milli olmayan, yerli olmayan, milletin diliyle konuşmayan, milletin gözüyle görmeyen milletin hassasiyetine inanmamış bir yönetim oluşmayacağı belli olduğu için hayır diyorlar. Bu bir yerel seçim ya da genel seçim değil. Farklı görüşlerimiz farklı bakış açılarımız olabilir. Ama biz, bu toprakları bize emanet eden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti Devletini daha güçlü, daha etkili, daha büyük, daha sözü dinlenir, çok daha hızlı hedeflerine ulaşabilecek bir yönetim sistemine kavuşturmak için her birimizin bu konuda düşünmeye, anlamaya ve sahip çıkmaya ihtiyacımız var."
ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kızılcahamam'da ziyaretlerde bulundu. Kızılcahamam AK Parti İlçe Teşkilatını ziyarete eden Milletvekili...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kızılcahamam'da ziyaretlerde bulundu.

Kızılcahamam AK Parti İlçe Teşkilatını ziyarete eden Milletvekili Alparslan, daha sonra Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'i ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşten sonra Kızılcahamam Sanayi esnafını ziyaret etti.

Esnafları gezen Alparslan, yaptığı konuşmada, "Türkiye Cumhuriyeti devleti kuruluşundan bu yana çok fazla badireler atlattı. 60 ihtilali, 71 muhtırası devamında gelen 80 darbesi, 28 Şubat süreci, AK Parti dönemindeki kapatma davaları, gezi olayları, 17 - 25 Aralık olayları. Tabii ki de 15 Temmuz darbesi. Tarihimizde gördüğümüz en kanlı ve kalleş işgal teşebbüslerinden biri. Devletimizin dört tarafı ateş çemberi bu coğrafya da var olabilmemiz için birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz." şeklinde konuştu.

Her girdiği esnafa 'Hayır' diyenlerin, milletin iradesini çalan çırpan zihniyet olduğunu belirten Alparslan, şunları kaydetti:

"Bu sisteme geçince milli olmayan, yerli olmayan, milletin diliyle konuşmayan, milletin gözüyle görmeyen milletin hassasiyetine inanmamış bir yönetim oluşmayacağı belli olduğu için hayır diyorlar. Bu bir yerel seçim ya da genel seçim değil. Farklı görüşlerimiz farklı bakış açılarımız olabilir. Ama biz, bu toprakları bize emanet eden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti Devletini daha güçlü, daha etkili, daha büyük, daha sözü dinlenir, çok daha hızlı hedeflerine ulaşabilecek bir yönetim sistemine kavuşturmak için her birimizin bu konuda düşünmeye, anlamaya ve sahip çıkmaya ihtiyacımız var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.