pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

24.03.2017 - 10:23, Güncelleme: 24.03.2017 - 10:23
 

Halk Oylamasına Doğru

KONYA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Seydişehir'de 16 Nisan'da yapılacak...

KONYA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Seydişehir'de 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için destek istedi. Seydişehir ziyaretinde ilk olarak seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Tüfekçi daha sonra beraberinde AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Taraşcı ve Gökçehüyük Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması seçimine değinen Tüfekçi Türkiye'nin geleceği açısından bu halk oylamasını çok önemsediklerini söyledi. Bugüne kadar milletin kendilerini asla yanıltmadığını ve 16 Nisan'da da yanıltmayacağını ifade eden Tüfekçi şunları kaydetti:"Türkiye'nin istikrarının önünü açacak olan yeni anayasa değişiklik paketini 16 Nisan'da güçlü bir Evet'le sandıktan çıkaracaktır. Millete gitmekten korkanlara milletimiz en güzel cevabı sandıkta verecektir. Avrupa ülkeleri açık bir şekilde 'hayır' kampanyası yürütmektedir. Çünkü güçlü bir Türkiye’den korkmaktadırlar. Avrupa ne yaparsa yapsın amacına asla ulaşamayacaktır. Oynanmak istenen oyun çok büyüktür. Bu oyunu bozacak olan tek bir güç vardır, o da millettir. Bu asil millet bir ve beraber olduğunu 15 Temmuz'da herkese göstermiştir. Milletimizin kararlı duruşu sayesinde Türkiye hedeflerine bir bir ulaşacaktır. Güçlü Türkiye'nin temelleri milletimiz tarafından bir kez daha referandum seçiminde sandıkta atılacaktır."
KONYA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Seydişehir'de 16 Nisan'da yapılacak...

KONYA (AA) - Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Seydişehir'de 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için destek istedi.

Seydişehir ziyaretinde ilk olarak seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Tüfekçi daha sonra beraberinde AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Taraşcı ve Gökçehüyük Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması seçimine değinen Tüfekçi Türkiye'nin geleceği açısından bu halk oylamasını çok önemsediklerini söyledi.

Bugüne kadar milletin kendilerini asla yanıltmadığını ve 16 Nisan'da da yanıltmayacağını ifade eden Tüfekçi şunları kaydetti:

"Türkiye'nin istikrarının önünü açacak olan yeni anayasa değişiklik paketini 16 Nisan'da güçlü bir Evet'le sandıktan çıkaracaktır. Millete gitmekten korkanlara milletimiz en güzel cevabı sandıkta verecektir. Avrupa ülkeleri açık bir şekilde 'hayır' kampanyası yürütmektedir. Çünkü güçlü bir Türkiye’den korkmaktadırlar. Avrupa ne yaparsa yapsın amacına asla ulaşamayacaktır. Oynanmak istenen oyun çok büyüktür. Bu oyunu bozacak olan tek bir güç vardır, o da millettir. Bu asil millet bir ve beraber olduğunu 15 Temmuz'da herkese göstermiştir. Milletimizin kararlı duruşu sayesinde Türkiye hedeflerine bir bir ulaşacaktır. Güçlü Türkiye'nin temelleri milletimiz tarafından bir kez daha referandum seçiminde sandıkta atılacaktır."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.