pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

24.03.2017 - 10:08, Güncelleme: 24.03.2017 - 10:08
 

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk:- "Bu coğrafya bizim kaderimiz. Bu coğrafyada biz millet ve devlet olarak varlığımızı Müslüman kimliğimizle devam ettireceğiz."

KARAMAN (AA) - AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk: "Bu coğrafya bizim kaderimiz. Bu coğrafyada biz millet ve devlet olarak varlığımızı Müslüman kimliğimizle devam ettireceğiz. Olup biten hiçbir gelişmeden dolayı panik yapmayacağız." dedi. Milletvekili Külünk, Cihannüma Karaman Şubesi tarafından Hatuniye Medresesi'nde düzenlenen 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' konulu söyleşide yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Dünyanın yeniden şekillendiğini aktaran Külünk, "Haritalar yeniden şekillenecek. Dünya sistemi yeniden inşa olacak. Bugün yaşadıklarımız 2123'lerin konuşması. 2053'lerin adımını atıyoruz." diye konuştu. Ümitsizlik içerisinde olunmaması gerektiğini de belirten Külünk, Türkiye'nin dünyanın jeopolitik ve metafizik merkezi olduğunu aktardı. 1900'lü yıllarda bu coğrafyada hesaplaşmanın olduğunu aktaran Külünk, şimdi de hesaplaşmanın yine bu coğrafyada olduğunu kaydetti. Külünk, bugün 2. İstiklal savaşı sürecince olunduğunu ifade ederek, "Hiç abartmıyorum. Aradaki fark içeride hain, mandacı çok. Aradaki fark Çanakkale'de kimle hangi bayrakla savaştığımızı biliyorduk. Ama şimdi içeride karşımıza nerede ne zaman hangi olayla çıkacaklarını bilmiyoruz." dedi. "Önümüzde çok önemli bir beş yıl var" diyen Külünk şöyle devam etti:"Bu beş yıl zorluklarla geçecek. Bu coğrafya bizim kaderimiz. Bu coğrafyada biz millet ve devlet olarak varlığımızı Müslüman kimliğimizle devam ettireceğiz. Olup biten hiçbir gelişmeden dolayı panik yapmayacağız. Moralsizlik içerisinde olmayacağız. Çünkü önümüzdeki yüz yıl şekilleniyor. Bugünü konuşmuyoruz. Gelecek yüz yılı konuşuyoruz. Bu şekillenme de Türkiye’nin yükseldiğinin gerçekleştiğini göreceksiniz. Türkiye'nin yeniden bu coğrafyada kendi doğal genetiğiyle buluştuğunu göreceksiniz. Yeniden Türkiye'nin Anadolu topraklarının önümüzdeki yüzyılda dünyanın en güçlü merkez güç bir ülke olduğunu göreceksiniz." Söyleşiye, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk:- "Bu coğrafya bizim kaderimiz. Bu coğrafyada biz millet ve devlet olarak varlığımızı Müslüman kimliğimizle devam ettireceğiz."

KARAMAN (AA) - AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk: "Bu coğrafya bizim kaderimiz. Bu coğrafyada biz millet ve devlet olarak varlığımızı Müslüman kimliğimizle devam ettireceğiz. Olup biten hiçbir gelişmeden dolayı panik yapmayacağız." dedi.

Milletvekili Külünk, Cihannüma Karaman Şubesi tarafından Hatuniye Medresesi'nde düzenlenen 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' konulu söyleşide yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

Dünyanın yeniden şekillendiğini aktaran Külünk, "Haritalar yeniden şekillenecek. Dünya sistemi yeniden inşa olacak. Bugün yaşadıklarımız 2123'lerin konuşması. 2053'lerin adımını atıyoruz." diye konuştu.

Ümitsizlik içerisinde olunmaması gerektiğini de belirten Külünk, Türkiye'nin dünyanın jeopolitik ve metafizik merkezi olduğunu aktardı.

1900'lü yıllarda bu coğrafyada hesaplaşmanın olduğunu aktaran Külünk, şimdi de hesaplaşmanın yine bu coğrafyada olduğunu kaydetti.

Külünk, bugün 2. İstiklal savaşı sürecince olunduğunu ifade ederek, "Hiç abartmıyorum. Aradaki fark içeride hain, mandacı çok. Aradaki fark Çanakkale'de kimle hangi bayrakla savaştığımızı biliyorduk. Ama şimdi içeride karşımıza nerede ne zaman hangi olayla çıkacaklarını bilmiyoruz." dedi.

"Önümüzde çok önemli bir beş yıl var" diyen Külünk şöyle devam etti:

"Bu beş yıl zorluklarla geçecek. Bu coğrafya bizim kaderimiz. Bu coğrafyada biz millet ve devlet olarak varlığımızı Müslüman kimliğimizle devam ettireceğiz. Olup biten hiçbir gelişmeden dolayı panik yapmayacağız. Moralsizlik içerisinde olmayacağız. Çünkü önümüzdeki yüz yıl şekilleniyor.

Bugünü konuşmuyoruz. Gelecek yüz yılı konuşuyoruz. Bu şekillenme de Türkiye’nin yükseldiğinin gerçekleştiğini göreceksiniz. Türkiye'nin yeniden bu coğrafyada kendi doğal genetiğiyle buluştuğunu göreceksiniz. Yeniden Türkiye'nin Anadolu topraklarının önümüzdeki yüzyılda dünyanın en güçlü merkez güç bir ülke olduğunu göreceksiniz."

Söyleşiye, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.