pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

23.03.2017 - 21:38, Güncelleme: 23.03.2017 - 21:38
 

Halk Oylamasına Doğru

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri ve Gölbaşı Belediyesi MHP Meclis üyeleriyle birlikte AK Parti ve CHP ilçe...

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri ve Gölbaşı Belediyesi MHP Meclis üyeleriyle birlikte AK Parti ve CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.Pehlivan ve beraberindekiler, ilk olarak CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik'e ziyarette bulundu. Elikesik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pehlivan ve yönetimine başarılar diledi. Daha sonra Pehlivan ve beraberindekiler, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ı ziyaret etti. Karaaslan, yaptığı konuşmada, "İnşallah 16 Nisan akşamı Gölbaşı’nda ve tüm Türkiye’de sandıklar açıldığında milletimizin ve devletimizin bekası için güçlü bir 'evet' oyu her yerden gelir, temennimiz bu yöndedir. Ülkemizin geleceği için önemli bir süreç. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeliyiz." dedi. Pehlivan da, "evet" diyenin de "hayır" diyenin de başlarının tacı olduğunu dile getirerek, "Demokrasiye inanıyoruz. Biz, Genel Başkanımız ve teşkilatımızın aldığı karar doğrultusunda 'evet'in ve yeni yönetim şeklinin çok anlamlı ve verimli olacağına inanıyoruz. Aktif çalışmalarımıza da 29 Mart'tan itibaren başlayacağız." diye konuştu.
ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri ve Gölbaşı Belediyesi MHP Meclis üyeleriyle birlikte AK Parti ve CHP ilçe...

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri ve Gölbaşı Belediyesi MHP Meclis üyeleriyle birlikte AK Parti ve CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Pehlivan ve beraberindekiler, ilk olarak CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik'e ziyarette bulundu.

Elikesik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pehlivan ve yönetimine başarılar diledi.

Daha sonra Pehlivan ve beraberindekiler, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ı ziyaret etti.

Karaaslan, yaptığı konuşmada, "İnşallah 16 Nisan akşamı Gölbaşı’nda ve tüm Türkiye’de sandıklar açıldığında milletimizin ve devletimizin bekası için güçlü bir 'evet' oyu her yerden gelir, temennimiz bu yöndedir. Ülkemizin geleceği için önemli bir süreç. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeliyiz." dedi.

Pehlivan da, "evet" diyenin de "hayır" diyenin de başlarının tacı olduğunu dile getirerek, "Demokrasiye inanıyoruz. Biz, Genel Başkanımız ve teşkilatımızın aldığı karar doğrultusunda 'evet'in ve yeni yönetim şeklinin çok anlamlı ve verimli olacağına inanıyoruz. Aktif çalışmalarımıza da 29 Mart'tan itibaren başlayacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.