pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

23.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 23.03.2017 - 15:53
 

Halk Oylamasına Doğru

KARAMAN (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Evet derseniz hemen yürürlüğe girecek olan bir madde var. Diğer maddeler 2019'da yürürlüğe girecek....

KARAMAN (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Evet derseniz hemen yürürlüğe girecek olan bir madde var. Diğer maddeler 2019'da yürürlüğe girecek. En acil yürürlüğe girecek olan, partili Cumhurbaşkanı olacak. Yani Türkiye’nin en büyük sorunu Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye üye olamaması. Şu anda onunla uğraşıyoruz." dedi.İnce, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylaması kampanyası için geldiği Karaman'da vatandaşlara hitap etti.Partisinin il başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen açık hava toplantısında konuşan İnce, Karaman'ın sevgi ve hoşgörünün başkenti, Yunus Emre'nin, Karamanoğlu Mehmet Bey'in memleketi olduğunu söyledi.Halk oylamasında "evet" çıkarsa Cumhurbaşkanına 6 ay süre ile olağan üstü hal yetkisi verileceğini savunan İnce, "2002'de Türkiye’de kaç ilde olağanüstü hal vardı, 2 ilde. Şimdi kaç ilde, 81 ilin tümünde. Olağanüstü hal ilan etti mi Anayasa Mahkemesine gidemiyorsun. Geldi malına mülküne el koydu. Bir binayı kamulaştırdım dedi. Mahkeme hakkın da yok. AK Parti’ye oy veren yurttaşlarım şöyle düşünebilir. Sen kork CHP’li İnce, biz zaten AK Parti’ye üyeyiz. Biz niye korkalım ki? Öyle deme, FETÖ de bir zamanlar arkadaşıydı." diye konuştu. İnce, anayasa değişikliğindeki maddelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, şunları kaydetti:"Evet derseniz hemen yürürlüğe girecek bir madde var. Diğer maddeler 2019'da yürürlüğe girecek. En acil yürürlüğe girecek olan, partili Cumhurbaşkanı olacak. Yani Türkiye’nin en büyük sorunu Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye üye olamaması. Şu anda onunla uğraşıyoruz. Anayasamıza göre partiye üye olamaz. Evet çıkarsa sabah üye olmaya gidecek. Memleketin sorunu bu mu? 2008 yılında AK Parti bir kanun çıkardı. Kanuna göre yurt dışında siyasi propaganda yapılamaz. Yani Türkiye dışında siyasi propaganda yapmak kanunlarımıza göre suç. Peki, bunu bile bile niye Hollanda, Almanya ile kavga ediyorlar. Milliyetçi oylar için. Bu arada Türkiye rezil oluyormuş, bakanlar sokakta kalıyormuş umurlarında değil. Türkiye kaybederse kaybetsin. Yeter ki 'evet' oyları artsın. Dertleri bu."
KARAMAN (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Evet derseniz hemen yürürlüğe girecek olan bir madde var. Diğer maddeler 2019'da yürürlüğe girecek....

KARAMAN (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Evet derseniz hemen yürürlüğe girecek olan bir madde var. Diğer maddeler 2019'da yürürlüğe girecek. En acil yürürlüğe girecek olan, partili Cumhurbaşkanı olacak. Yani Türkiye’nin en büyük sorunu Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye üye olamaması. Şu anda onunla uğraşıyoruz." dedi.

İnce, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylaması kampanyası için geldiği Karaman'da vatandaşlara hitap etti.

Partisinin il başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen açık hava toplantısında konuşan İnce, Karaman'ın sevgi ve hoşgörünün başkenti, Yunus Emre'nin, Karamanoğlu Mehmet Bey'in memleketi olduğunu söyledi.

Halk oylamasında "evet" çıkarsa Cumhurbaşkanına 6 ay süre ile olağan üstü hal yetkisi verileceğini savunan İnce, "2002'de Türkiye’de kaç ilde olağanüstü hal vardı, 2 ilde. Şimdi kaç ilde, 81 ilin tümünde. Olağanüstü hal ilan etti mi Anayasa Mahkemesine gidemiyorsun. Geldi malına mülküne el koydu. Bir binayı kamulaştırdım dedi. Mahkeme hakkın da yok. AK Parti’ye oy veren yurttaşlarım şöyle düşünebilir. Sen kork CHP’li İnce, biz zaten AK Parti’ye üyeyiz. Biz niye korkalım ki? Öyle deme, FETÖ de bir zamanlar arkadaşıydı." diye konuştu.

İnce, anayasa değişikliğindeki maddelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, şunları kaydetti:

"Evet derseniz hemen yürürlüğe girecek bir madde var. Diğer maddeler 2019'da yürürlüğe girecek. En acil yürürlüğe girecek olan, partili Cumhurbaşkanı olacak. Yani Türkiye’nin en büyük sorunu Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye üye olamaması. Şu anda onunla uğraşıyoruz. Anayasamıza göre partiye üye olamaz. Evet çıkarsa sabah üye olmaya gidecek. Memleketin sorunu bu mu? 2008 yılında AK Parti bir kanun çıkardı. Kanuna göre yurt dışında siyasi propaganda yapılamaz. Yani Türkiye dışında siyasi propaganda yapmak kanunlarımıza göre suç. Peki, bunu bile bile niye Hollanda, Almanya ile kavga ediyorlar. Milliyetçi oylar için. Bu arada Türkiye rezil oluyormuş, bakanlar sokakta kalıyormuş umurlarında değil. Türkiye kaybederse kaybetsin. Yeter ki 'evet' oyları artsın. Dertleri bu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.