pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

23.03.2017 - 14:08, Güncelleme: 23.03.2017 - 14:08
 

Halk Oylamasına Doğru

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Beypazarı ve Çubuk'ta vatandaşlarla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beypazarı ve Çubuk'ta vatandaşlarla buluştu.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek, halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Beypazarı'nda, Hanlar Önü Meydanı’nda ilçe halkına hitap etti.Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yaptığı hizmetleri anlatan Gökçek, ilçeye her yıl yaklaşık 40 milyon olmak üzere 3 yılda 112 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.Beypazarı’nda köy yolları, 2,5 kilometre otokorkuluk ve 52 bin metrekare kaldırım yaptıklarını belirten Gökçek, ilçenin güzelleşmesi için de Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nın 9 milyon liralık yatırım yaptığını kaydetti.Gökçek, ilçeye yapılan diğer hizmetleri de vatandaşlarla paylaşarak, Beypazarı'nın gelişimi için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin süreci değerlendiren Gökçek, vatandaşlara "Neden evet oyu verilmesi gerektiğini" anlattı.Halk oylaması öncesi Çubuk Meydanı’nda toplanan coşkulu kalabalığa da hitap eden Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin son üç yıl içinde ilçeye üç yılda 302 milyon 78 bin liralık yatırım yaptığını bildirdi.Gökçek, Cumhuriyetin kurulduğu yıllardan itibaren Türk siyasi yaşamında çift başlılıktan kaynaklanan ekonomik ve siyasi yansımaların ülkeye verdiği zararları örnekleriyle anlattı."İstikrar olabilmesi için biz cumhurbaşkanı ve yönetimin tek başlı olmasını istiyoruz." ifadesini kullanan Gökçek, Avrupa ülkelerinin 16 Nisan referandumu için "hayır" propagandası yapmasının altında ekonomik nedenler olduğunu dile getirdi."Her 'hayır' diyenin terörist olmadığını, ama her teröristin 'hayır' dediğini" belirten Gökçek, "Özellikle 'hayır' diyenlere sesleniyorum. Siz açın televizyonları, internetleri. Buralarda 'evet' diye bir şey çıkarsa, PKK kalmayacak' diyor. Eğer bunlar 'evet' diyorsa, bunun karşısında herkesin 'hayır' demesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Beypazarı ve Çubuk'ta vatandaşlarla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beypazarı ve Çubuk'ta vatandaşlarla buluştu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek, halk oylaması çalışmaları kapsamında geldiği Beypazarı'nda, Hanlar Önü Meydanı’nda ilçe halkına hitap etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yaptığı hizmetleri anlatan Gökçek, ilçeye her yıl yaklaşık 40 milyon olmak üzere 3 yılda 112 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Beypazarı’nda köy yolları, 2,5 kilometre otokorkuluk ve 52 bin metrekare kaldırım yaptıklarını belirten Gökçek, ilçenin güzelleşmesi için de Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nın 9 milyon liralık yatırım yaptığını kaydetti.

Gökçek, ilçeye yapılan diğer hizmetleri de vatandaşlarla paylaşarak, Beypazarı'nın gelişimi için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin süreci değerlendiren Gökçek, vatandaşlara "Neden evet oyu verilmesi gerektiğini" anlattı.

Halk oylaması öncesi Çubuk Meydanı’nda toplanan coşkulu kalabalığa da hitap eden Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin son üç yıl içinde ilçeye üç yılda 302 milyon 78 bin liralık yatırım yaptığını bildirdi.

Gökçek, Cumhuriyetin kurulduğu yıllardan itibaren Türk siyasi yaşamında çift başlılıktan kaynaklanan ekonomik ve siyasi yansımaların ülkeye verdiği zararları örnekleriyle anlattı.

"İstikrar olabilmesi için biz cumhurbaşkanı ve yönetimin tek başlı olmasını istiyoruz." ifadesini kullanan Gökçek, Avrupa ülkelerinin 16 Nisan referandumu için "hayır" propagandası yapmasının altında ekonomik nedenler olduğunu dile getirdi.

"Her 'hayır' diyenin terörist olmadığını, ama her teröristin 'hayır' dediğini" belirten Gökçek, "Özellikle 'hayır' diyenlere sesleniyorum. Siz açın televizyonları, internetleri. Buralarda 'evet' diye bir şey çıkarsa, PKK kalmayacak' diyor. Eğer bunlar 'evet' diyorsa, bunun karşısında herkesin 'hayır' demesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.