pendik escort bayan
ak

Halk Oylamasına Doğru

23.03.2017 - 12:03, Güncelleme: 23.03.2017 - 12:03
 

Halk Oylamasına Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Keskin ilçesinde muhtarlarla...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Keskin ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.Öztürk, Keskin Ziraat Odası'ndaki programda yaptığı konuşmada, 'evet' kampanyasına destek verdikleri için muhtarlara teşekkür etti.Vatandaşın 'Bu referandum nereden çıktı. Buna ihtiyaç var mıydı?' sorularını sorması ve sorgulaması gerektiğini ifade eden Öztürk, şunları söyledi:"Evet bizim hayatımızda ne gibi değişiklikler yapacak. 'Evet' dersek ne olacak, 'hayır' dersek ne olacak. Türkiye ivme yaptığı dönemlerde kesintiye uğradı. Adnan Menderes, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve Necmettin Erbakan da güçlüydü. Ama o zamandan bugüne hep günü kurtardığımız için buralara bir tedbir almadık. Almadığımız için de her 10 yılda bir darbeyle, vesayetle, muhtırayla, ekonomik krizle baş başa kaldık. Bugün güçlüyken gelecek nesillere bu sıkıntıları aktarmamak adına tedbirimizi almakla mükellefiz. Bugün bu anayasa değişikliğini yapmazsak, bizim yaşadığımızı bizden sonraki nesillerde yaşayacak. Bu ülkeyi idare edenler, ülkenin hayrına davranmazsak, günümüzü kurtarırsak işte o zaman gelecek nesillere bunun hesabını veremeyiz."Öztürk, anayasa değişikliğine desteklerinden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kutlayarak, Bahçeli'nin Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları gördüğünü ve Türkiye'nin bekası için anayasa referandumuna destek verdiğini kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Keskin ilçesinde muhtarlarla...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında Keskin ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Öztürk, Keskin Ziraat Odası'ndaki programda yaptığı konuşmada, 'evet' kampanyasına destek verdikleri için muhtarlara teşekkür etti.

Vatandaşın 'Bu referandum nereden çıktı. Buna ihtiyaç var mıydı?' sorularını sorması ve sorgulaması gerektiğini ifade eden Öztürk, şunları söyledi:

"Evet bizim hayatımızda ne gibi değişiklikler yapacak. 'Evet' dersek ne olacak, 'hayır' dersek ne olacak. Türkiye ivme yaptığı dönemlerde kesintiye uğradı. Adnan Menderes, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve Necmettin Erbakan da güçlüydü. Ama o zamandan bugüne hep günü kurtardığımız için buralara bir tedbir almadık. Almadığımız için de her 10 yılda bir darbeyle, vesayetle, muhtırayla, ekonomik krizle baş başa kaldık. Bugün güçlüyken gelecek nesillere bu sıkıntıları aktarmamak adına tedbirimizi almakla mükellefiz. Bugün bu anayasa değişikliğini yapmazsak, bizim yaşadığımızı bizden sonraki nesillerde yaşayacak. Bu ülkeyi idare edenler, ülkenin hayrına davranmazsak, günümüzü kurtarırsak işte o zaman gelecek nesillere bunun hesabını veremeyiz."

Öztürk, anayasa değişikliğine desteklerinden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kutlayarak, Bahçeli'nin Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları gördüğünü ve Türkiye'nin bekası için anayasa referandumuna destek verdiğini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.