pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

23.03.2017 - 11:18, Güncelleme: 23.03.2017 - 11:18
 

Halk Oylamasına Doğru

Eskişehir AK Parti Milletvekili Karacan, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi"ni anlattı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, referandum öncesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak için ziyaretlerini sürdürüyor.Eskişehir Toptancılar İş Merkezi'nde yapımı devam eden inşaat şantiyesini inceleyen ve buradaki işçilerle bir süre sohbet eden Karacan, daha sonra ESTİM yönetimi ve esnafını gezerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdi. Esnaf ve işçilerin sorularını da cevaplayan Karacan, "Güçlü Türkiye hedefimize mevcut sistemle ulaşmamız mümkün değil, bu sistemle yola devam etmek tıpkı varmak istediğimiz yola patika yollardan gitmek gibi ama biz hedeflerimize otobandan ilerlemek istiyoruz. Artık, Türkiye'nin kaybedecek hiç vakti yok. 16 Nisan'da aziz milletimiz bu yolu tercih edecektir." dedi.
Eskişehir AK Parti Milletvekili Karacan, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi"ni anlattı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, referandum öncesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak için ziyaretlerini sürdürüyor.

Eskişehir Toptancılar İş Merkezi'nde yapımı devam eden inşaat şantiyesini inceleyen ve buradaki işçilerle bir süre sohbet eden Karacan, daha sonra ESTİM yönetimi ve esnafını gezerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdi.

Esnaf ve işçilerin sorularını da cevaplayan Karacan, "Güçlü Türkiye hedefimize mevcut sistemle ulaşmamız mümkün değil, bu sistemle yola devam etmek tıpkı varmak istediğimiz yola patika yollardan gitmek gibi ama biz hedeflerimize otobandan ilerlemek istiyoruz. Artık, Türkiye'nin kaybedecek hiç vakti yok. 16 Nisan'da aziz milletimiz bu yolu tercih edecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.